Places logo
Menu

Uitgelicht: social media blogs in februari 2015

Uitgelicht: social media blogs in februari 2015

Op vrijdag bliktPlaces.nlterug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze week is de categorie 'social media' aan de beurt. Lees de leukste weetjes over het gebruik van social media voor ondernemers!

Facebook at Work: social media op de werkvloer zijn nog nooit zo efficiënt geweest'

Facebook op de werkvloer wordt meestal geassocieerd met scrollen door het nieuwsoverzicht en het 'taggen' van collega's in grappige berichten. Toch hoeft Facebook op het werk geen tijdsverspilling te zijn. Facebook werkt namelijk aan een nieuwe dienst: FB@Work. Deze dienst staat los van het particuliere Facebook en is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik.

Lees de blog 'Facebook at Work: social media op de werkvloer zijn nog nooit zo efficiënt geweest'

Een werknemer ontslaan: kan dat via WhatsApp?

In Groningen werden begin januari werknemers ontslagen via een WhatsApp-bericht. In minder dan 160 tekens werd hun dienstverband beëindigd, tot grote onvrede van de betrokken medewerkers. Mag een werkgever wel ontslagen worden via een dergelijk bericht? Places.nl zoekt het voor u uit.

Lees de blog 'Een werknemer ontslaan: kan dat via WhatsApp?'

Inzet van social media door u en uw werknemers; de risico's

Het gebruik van social media is inmiddels ook in het bedrijfsleven steeds normaler geworden. Zo wordt LinkedIn gebruikt voor het werven van potentiële werknemers, wordt Facebook gecheckt zodra de sollicitatiebrieven zijn ontvangen en wordt Twitter ingezet voor de klachtenbehandeling van klanten. Maar wat zijn de grenzen van social media en waar moet u op letten als bedrijf, ondernemer maar ook als werknemer? Places.nl vertelt het u in deze blog.

Lees de blog 'Inzet van social media door u en uw werknemers; de risico's'

Online video's: gemakkelijk geld verdienen

Eerder heeft u op Places.nl al kunnen lezen welke social media trends er worden verwacht in 2015. Daarnaast zijn er nog andere ontwikkelingen te zien op het gebied van online communicatie. Zo is de hoeveelheid mkb's dat gebruik maakt van online video's explosief gegroeid in het afgelopen jaar. Mede dankzij de enorme populariteit van online videokanalen gaan steeds meer ondernemers overstag. Experts verwachten dat deze groei in 2015 alleen nog maar doorzet.

Lees de blog 'Online video's: gemakkelijk geld verdienen'

Meer tips of blogs over andere relevante onderwerpen? Houd onzeblogpaginain de gaten!

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!