Places logo
Menu

Uitgelicht: Places.nl tips januari 2015

Uitgelicht: Places.nl tips januari 2015

Wekelijks blikt Places.nl terug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze keer is 'Places.nl tips' aan de beurt.Mis als ondernemer geen enkele tip en lees gauw verder!

Hoger in de zoekresultaten: het belang van een juiste plaatsvermelding

Als u in een zoekmachine een willekeurige bedrijfsnaam intypt, dan vindt u al snel een scala aan opties. Vaak worden niet alleen lokale bedrijven weergegeven, maar ook bedrijven die een bepaalde regio bedienen. Mkb's concurreren vaak niet alleen met andere lokale bedrijven, maar ook met landelijke ondernemingen. Ondernemers hebben er dus een behoorlijke kluif aan om hoog in de zoekresultaten te staan. Een van de factoren die een goede plek in de zoekresultaten garandeert is een juiste plaatsvermelding.

Lees de blog 'Hoger in de zoekresultaten: het belang van een juiste plaatsvermelding'

Begin het jaar goed en val op in Google

Hopelijk heeft u een knallende jaarwisseling gehad, en kijkt u ernaar uit om van 2015 een succesvol jaar te maken. In deze blog geeft Places.nl u een aantal tips om direct op te vallen in Google. Zo begint u goed voorbereid aan het nieuwe jaar.

Lees de blog 'Begin het jaar goed en val op in Google'

5 Website don'ts: voorkom conversiekillers

Als ondernemer wilt u zoveel mogelijk bezoekers naar uw website trekken en een zo hoog mogelijke websiteconversie behalen. Websiteconversie gaat over het behalen van een vooraf bepaald doel: de bezoeker doet wat u wilt dat de bezoeker doet. Voorbeelden hiervan zijn een offerte-aanvraag voor uw dienst, de inschrijving voor de nieuwsbrief, het downloaden van een brochure of de aankoop van uw product. Het is daarbij belangrijk om aandacht te besteden aan een aantal conversiekillers. Places.nl vertelt u meer over conversiekillers in deze blog.

Lees de blog '5 Website don'ts: voorkom conversiekillers'

Topdrukte op Telefoonboek.nl: staan uw gegevens juist weergegeven?

In december is heel Nederland druk. Druk met cadeaus kopen, inkopen doen voor kerstdiners, kleding shoppen voor de feestdagen en kerstkaarten versturen. Als het even kan moet er op het laatste moment nog luxe vlees besteld worden voor het kerstdiner op kerstavond of de kapper nog snel bezocht worden voor de kerstborrel op eerste kerstdag. De kans dat de drukte ook bij u toeneemt is groot. Drukte op Telefoonboek.nl biedt u als ondernemer kansen. Lees welke! Lees de blog 'Topdrukte op Telefoonboek.nl: staan uw gegevens juist weergegeven?

Meer Places.nl tips lezen? Houd dan onze blogpagina in de gaten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!