Uitgelicht: marketing tips voor ondernemersUitgelicht: marketing

Op vrijdag blikt Places.nl terug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze week is de categorie 'marketing' aan de beurt. Lees alles over marketing en doe er als ondernemer uw voordeel mee!

Google Drive: handige toepassingen voor ondernemers

Google Drive, voorheen Google Docs, biedt u als ondernemer geheel kosteloos veel handige mogelijkheden. Zo kunt u heel eenvoudig bestanden en mappen beheren en deze delen met uw medewerkers. Bent u al bekend met Google Drive? Places vertelt u meer in deze blog. Lees de blog 'Google Drive: handige toepassingen voor ondernemers'

Begin het jaar goed en val op in Google

Hopelijk heeft u een knallende jaarwisseling gehad, en kijkt u ernaar uit om van 2015 een succesvol jaar te maken. In deze blog geeft Places.nl u een aantal tips om direct op te vallen in Google. Zo begint u goed voorbereid aan het nieuwe jaar. Lees de blog 'Begin het jaar goed en val op in Google' Meer tips of blogs over andere relevante onderwerpen? Houd onze blogpagina in de gaten!


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek