Places logo
Menu

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Emmen

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Emmen

Emmen is een plaats en gemeente in de provincie Drenthe. Emmen heeft ruim 56.000 inwoners. De stad vervult een centrumfunctie in de regio zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend voor Emmen is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, beter bekend als de 'Groene Stad'. Nieuwbouwwijken werden op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd, om zo landschappelijk waardevolle gebieden te behouden. Een bijnaam voor Emmen is 'Vlinderstad' en verwijst naar het voormalige Dierenpark Emmen dat in maart 2016 werd opgevolgd door Wildlands Adventure Zoo Emmen. Emmen vormt met 47.500 arbeidsplaatsen en circa 5.500 bedrijven een van de belangrijke economische kernzones van Noord-Nederland. Daarnaast is het met meer dan 1000 hectare aan industrie- en bedrijventerrein de grootste industrieconcentratie van Noord-Nederland. Benieuwd welke bedrijven goed scoren onder klanten? Places Nieuws zette de best beoordeelde bedrijven op een rij.

Klanten positief over bedrijven in Emmen

Over het algemeen zijn klanten tevreden over bedrijven in Emmen op Telefoonboek.nl. In totaal zijn er 125 beoordelingen gegeven, met een gemiddeld cijfer van bijna 8.5. Van alle beoordelingen was maar liefst 100 procent voldoende. Voldoendes zijn beoordelingen die bestaan uit een 6.0 of hoger.

Top 5 best beoordeelde bedrijven Emmen

  1. Autobedrijf De Hondsrug: Op basis van 67 beoordelingen met gemiddeld een 9.5 en 4.9 sterren op Google op basis van 13 Google-reviews. Autobedrijf De Hondsrug verzorgt exportdocumenten voor het uitvoeren van personenauto's en bedrijfsauto's. In- en verkoop van gebruikte auto's.
  2. BK Kozijnen B.V.: Op basis van 121 beoordelingen met gemiddeld een 9.0 en 5 sterren op Facebook op basis van 5 personen. BK Kozijnen B.V. is een klein bedrijf en gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van kunststof kozijnen. Het bedrijf levert hoogwaardige kwaliteit doordat het zelf de kozijnen in hun fabriek in Emmen produceert.
  3. Blitzz Kappers: Op basis van 44 beoordelingen met gemiddeld een 8.7 en 4.7 sterren op Google op basis van 40 Google-reviews. Blitzz Kappers is een kapsalon voor zowel dames als heren. Het team bestaat uit enthousiaste en gediplomeerde kapsters die op de hoogte zijn van de laatste knip- en kleurtechnieken.
  4. Uddin Kledingreparatie: Op basis van 42 beoordelingen met gemiddeld een 8.7 en met 4.8 sterren op Google op basis van 6 Google-reviews. Uddin Kledingreparatie is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.
  5. Jan Hulshof Autoservice: Op basis van 49 beoordelingen met gemiddeld een 8.3 en 5.0 sterren op Facebook op basis van 7 personen. Jan Hulshof Autoservice is een service bedrijf voor personen- en lichte bedrijfswagens.

Ratings

Op Telefoonboek.nl hebben klanten de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een bedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!