Places logo
Menu

De top drie best beoordeelde bedrijven in Apeldoorn

De top drie best beoordeelde bedrijven in Apeldoorn

Precies op de rand van de Veluwe ligt Apeldoorn, een stad met ongeveer 137.000 inwoners. Door haar prachtige groene omgeving, trekt Apeldoorn veel toeristen die vanuit de stad fietstochten of wandeltochten starten. Daarnaast is er in Apeldoorn zelf genoeg te zien. Van Apenheul tot Kinderpretpark Julianatoren en van paleis Het Loo tot de het Oranjepark: in deze stad hoeft u zich zeker niet te vervelen! Maar ook veel bedrijven in Apeldoorn worden door hun klanten goed beoordeeld. Wat zijn de top drie best beoordeelde bedrijven in Apeldoorn?

Opbouw van het onderzoek

De 126 bedrijven die het hoogste scoorden op Telefoonboek.nl zijn meegenomen in het onderzoek. Deze bedrijven ontvingen in totaal 2.656 ratings op Telefoonboek.nl. Een rating is een cijfer tussen de 1 (zeer ontevreden) en 10 (zeer tevreden). Op Telefoonboek.nl kunnen klanten bedrijven beoordelen op basis van telefonische bereikbaarheid, service, prijs/kwaliteit verhouding en algemene indruk. Op basis van deze ratings wordt een gemiddelde score aan elk bedrijf toegekend.

Gemiddelde score: 9.1

De 126 bedrijven hadden een gemiddelde score van 9.1. Klanten waren dus erg te spreken over deze organisaties. De hoog scorende bedrijven opereren in verschillende branches, van taxibedrijf tot schoonheidsspecialist, van bakkerij tot beveiliging en van nagelsalon tot installatiebedrijf.

Top drie best beoordeelde bedrijven

Alle bedrijven die zijn onderzocht worden erg goed beoordeeld, maar er zijn drie bedrijven geselecteerd met de meeste positieve ratings. De bedrijven in de top drie hebben in totaal meer dan 80 beoordelingen ontvangen via Telefoonboek.nl en Google, waarvan meer dan 40 unieke ratings op Telefoonboek.nl.

1. Accu Service 24/7 Apeldoorn: Met een gemiddelde score van 9.6 op Telefoonboek.nl op basis van 43 reviews en 4.8 sterren op Google op basis van 102 reviews. Accu Service 24/7 is een auto-accu verkoper in Apeldoorn. Klanten zijn vooral tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en service van deze verkoper.

"In de middag een bericht gestuurd naar 24/7 Accu Service, in de avond werd deze al geleverd en met een blijde lach geplaatst! Super service, absoluut een aanrader!" - positieve review op Telefoonboek.nl

2. Praktijk Puur4jou!: Met een gemiddelde score van 9.6 op Telefoonboek.nl op basis van 119 reviews. Bij Praktijk Puur4jou! kunt u terecht voor voedingsadviezen, ontspanningsmassages, coachgesprekken en adem- en ontspanningsoefeningen. Ook geeft de praktijk aan gespecialiseerd te zijn in contourverbetering, huidverstrakking en anti-cellulite aanpak.

"Ik ben aan de sportvastenkuur begonnen met het idee: baat het niet dan schaadt het niet. Maar het bleek veel meer dan dat. Ben nu al 4 kilo kwijt en ik voel me echt fit en vol energie!" - positieve review op Telefoonboek.nl

3. Asmin Hairstudio: Met een gemiddelde score van 9.4 op Telefoonboek.nl op basis van 54 reviews en 4.5 sterren op Google op basis van 27 reviews. Asmin Hairstudio is een kapsalon in Apeldoorn. Klanten zijn vooral te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de kapsalon, die met een 9.4 wordt beoordeeld.

"Vriendelijk, goedkoop en goede kwaliteit." - positieve review op Telefoonboek.nl

"Beste kappers van Apeldoorn!" - positieve review op Telefoonboek.nl

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!