Places logo
Menu

Toon uw parkeergelegenheid en betalingsmogelijkheden

Toon uw parkeergelegenheid en betalingsmogelijkheden

Met een gratis bedrijfsvermelding op Telefoonboek kunt u kosteloos uw online vindbaarheid vergroten. Zo toont u uw contactgegevens, categorie, bedrijfsomschrijving, social media links, openingstijden en last but not least uw dichtstbijzijnde parkeergelegenheid en betalingsmogelijkheden. Juist die laatste twee kunnen uw bedrijf van de concurrentie onderscheiden. In deze blog vertelt Places.nl u hoe. Leest u mee?

Parkeergelegenheid

Heeft uw klant uw vermelding gevonden? Behoud dan deze aandacht door zoveel mogelijk relevante informatie te tonen. Maak het uw klant makkelijk en geef aan hoe er geparkeerd kan worden. Is dat bijvoorbeeld voor de deur of om de hoek? En is het betaald of gratis? Voorkom onprettige verrassingen en geef daarom uw karkeersituatie zo gedetailleerd mogelijk weer. Met een korte tekst kunt u dit nog meer verduidelijken. Ook als uw parkeergelegenheid niet optimaal is. Wat dacht u van de volgende opties: 'Voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig. Parkeerplaats vol? Dan vindt u om de hoek nog 20 plaatsen.' 'In de binnenstad zelf zijn weinig parkeerplaatsen, kom liever met de bus; vanaf het centraal station bent u er zo met lijn 3, 10 en 33.' 'Parkeren is mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Voor €5,- per dagdeel stalt u uw auto in parkeergarage P1.' Voert u uw parkeergelegenheid in, dan ziet dit er uit als volgt. Specificeert u uw parkeergelegenheid in uw profiel, dan ziet dat er zo uit.

Betalingsmogelijkheden

Net als bij parkeermogelijkheden, geldt ook voor de betalingsmogelijkheden; meer informatie zorgt voor meer vertrouwen. Als klanten weten hoe zij bij u kunnen betalen dan zal dit direct zorgen voor een vertrouwd gevoel bij uw bedrijf. Bent u nog een opstartend bedrijfje, dan is het slim om door te geven dat klanten nog niet bij u kunnen pinnen, zodat ze dit al van te voren kunnen doen. Ook voorkomt u zo verwarring bij uw klanten. In uw bedrijfsprofiel kunt u ook uw betalingsmogelijkheden aangeven. Pas dus snel uw profiel aan door uw gratis bedrijfsvermelding aan te maken en vervolgens in te loggen met uw account. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 024-3555299. Wij helpen u graag verder!

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!