Places logo
Menu

Toon uw bedrijfsvideo op het Telefoonboek.nl YouTubekanaal

Toon uw bedrijfsvideo op het Telefoonboek.nl YouTubekanaal

Vandaag de dag willen potentiële klanten graag zien met wat voor onderneming zij te maken hebben. Een bedrijfsvideo is een krachtig middel om te tonen wat uw onderneming in huis heeft en zorgt daarnaast ook voor meer naamsbekendheid. Telefoonboek.nl helpt u graag bij het maken uw bedrijfsvideo en het plaatsen hiervan op ons YouTube-kanaal!

Ga mee met deze trend

Het aantal internetgebruikers blijft groeien en marketeers voorspellen dat de teksten op websites zullen worden overgenomen door videocontent. Wanneer uw bedrijf een bedrijfsvideo heeft weet u zeker dat u met de trends meegaat. Het blijkt dat video's meer de aandacht trekken dan teksten. De boodschap die uw onderneming wil overbrengen komt sneller bij de bezoekers binnen en wordt beter onthouden door de audiovisuele prikkels die een video veroorzaakt.

Goed voor merkwaarde en engagement

Uw (potentiële) klanten krijgen met het zien van uw bedrijfsvideo een beter beeld van uw onderneming. U kunt uw bedrijfsvideo niet alleen op het TelefoonboekYouTube kanaal laten plaatsen, maar ook op uw website en sociale media. Op uw Facebookpagina kan uw video worden geliked en gedeeld, waardoor deze nog meer mensen bereikt. Ook op Twitter kan uw bedrijfsvideo geretweet worden, waardoor niet alleen uw volgers maar ook andere twitteraars uw video kunnen bekijken. Het versturen van de bedrijfsvideo in de nieuwsbrief zorgt voor een verhoogde loyaliteit bij bestaande klanten.

Uw eigen bedrijfsvideo online!

Wanneer u een betaald Places advertentiepakket heeft kunnen wij vanaf pakket Places Plus uw bedrijfsvideo maken en presenteren op ons YouTube-kanaal. Als u een aantal afbeeldingen stuurt verwerken wij deze tot een mooie professionele slideshow. Hoe dit precies in zijn werking gaat leest u hier.Natuurlijk is het ook mogelijk om de gemaakte videopresentatie op uw eigen profiel te tonen en zo bezoekers een eerste indruk te geven van uw bedrijf. Wilt u ook graag een bedrijfsvideo? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 024-3555299. Wij helpen u graag om met deze trend mee te gaan!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!