Places logo
Menu

Toeristische bedrijven telefonisch minder goed bereikbaar

Toeristische bedrijven telefonisch minder goed bereikbaar

Stel, u bent van plan om uw vakantie door te brengen op een Nederlandse camping en u wilt meer informatie over de voorzieningen. Vaak probeert u de gewenste camping dan telefonisch te bereiken. Het is fijn als u in dat geval direct iemand aan de telefoon krijgt die u verder kan helpen. Zo krijgt u meteen antwoord op uw vragen en wellicht maakt u uw boeking op dat moment al rond. Niet alle ondernemers hebben echter genoeg tijd om altijd goed bereikbaar te zijn. Wat kunt u hier als ondernemer aan doen? Places.nl biedt u de gemakkelijkste oplossing!

Volgeboekt

Juist tijdens de zomermaanden is telefonische bereikbaarheid voor toeristische bedrijven van groot belang. Veel hotels, vakantieparken en campings hebben het druk in de zomer en zijn momenteel volgeboekt. De meeste aandacht gaat dan logischerwijs uit naar klanten die daar vakantie aan het vieren zijn in plaats van naar klanten die nog moeten komen. Probeer als ondernemer echter ook een oog op de toekomst te houden. Denkt u eens aan de kansen die er liggen, namelijk toekomstige klanten die graag al hun vakantie willen boeken voor na augustus. Het zou zonde zijn als ook u door drukte van uw succesvolle bedrijf toekomstige klanten misloopt of vragen niet tijdig kan beantwoorden. 60% van de bezoekers van Telefoonboek.nl geeft aan dat zij een camping of hotel niet telefonisch hebben kunnen bereiken. Via Telefoonboek.nl hebben ruim 1500 mensen laten weten of ze 1400 toeristische bedrijven wel of niet te pakken konden krijgen.

Optimale telefonische bereikbaarheid

U kunt dankzij Telefoonboek.nl gratis ontdekken of er op het gebied van telefonische bereikbaarheid voor uw bedrijf gemiste kansen liggen. Middels dePlaces Antwoordservice kunt u eenvoudiger dan ooit optimaal telefonisch bereikbaar te zijn. De antwoordservice kunt u zien als een persoonlijke assistente op afstand. Deze zomer kunt u 30 dagen gratis en vrijblijvend de antwoordservice proberen. Een ideale kans om eens te bekijken hoeveel gesprekken u eigenlijk mist. Hoe het werkt? Places Antwoordservice monitort voor u een maand lang kosteloos welke telefoontjes uw bedrijf mist. Aan het einde van de maand evalueren wij de uitkomst hiervan met u en zo heeft u direct inzicht in de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf. Hoe onze getrainde telefonistes de telefoon namens uw bedrijf opnemen, bepaalt u helemaal zelf. Samen met u stellen wij een belscript in, zodat u ervan verzekerd bent dat wij de telefoon voor u naar wens beantwoorden.

De goedkoopste van Nederland

Vanzelfsprekend zijn er meerdere aanbieders op de markt wat antwoordservices betreft. In deze blog waarin meerdere aanbieders met elkaar vergeleken worden, ziet u dat Places Antwoordservice niet alleen de goedkoopste van Nederland is, maar ook de antwoordservice met de ruimste openingstijden. Wilt u zelf ervaren hoe de Places Antwoordservice de telefoon aanneemt? Bel dan 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek, of probeer Places Antwoordservice direct gratis! U kunt dan vrijblijvend gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen. Daarna vindt een evaluatiemoment plaatst en kunt u ervoor kiezen om door te gaan met een van onze Antwoordservice pakketten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Antwoordservice Advieslijn, via het nummer 024 - 3506953. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!