Places logo
Menu

Tijdsbesparingsapps voor ondernemers

Tijdsbesparingsapps voor ondernemers

De technologische ontwikkelingen van de laatste jaren bieden uw bedrijf meer mogelijkheden dan ooit te voren, waarin u niet wilt achterblijven. Verschillende apps voor uw smartphone zijn ontzettend handig, maar de grote keus kan ervoor zorgen dat u geen idee heeft waar u wel en niet aan moet beginnen. Daarom geeft Places.nl vandaag een overzicht van de handigste apps voor uw business.

Genius Scan

De standaardvraag na iedere zakelijke transactie is voor u natuurlijk de factuur. Een dikke portemonnee vol is niet praktisch en daarvoor biedt de app Genius Scan de oplossing. Met deze app houdt u overzicht van alle gemaakte kosten, zodat u nooit meer declaraties misloopt. U maakt een scan van de factuur en de app slaat hem automatisch en overzichtelijk op in uw boekhouding, via de mail of Dropbox. Deze app kost €1,99.

Any.DO TODO-lijst

Op hectische dagen loopt uw hoofd over van alle kleine dingen die u moet onthouden. Een paar felgekleurde memo"s op het beeldscherm zijn dan niet toereikend. Met de app Any.DO maakt u makkelijk to-do lijstjes of slaat u deadlines op per datum. Onmisbaar in uw drukke leven als ondernemer en de app is ook nog eens gratis.

WorldCard Mobile

Ook bestaat er een vergelijkbare app voor visitekaartjes. Een groot netwerk is natuurlijk belangrijk, maar om bij ieder gezicht de juiste naam te onthouden blijkt lastig. Met de app WoldCard Mobile scant u visitekaartjes en heeft u alle gegevens van uw contacten overzichtelijk en overal bij de hand. De app biedt ook de mogelijkheid om connecties te maken via Linkedln, Twitter en Facebook, waardoor u binnen no time voorbereid bent op iedere afspraak. De app is wel wat prijzig en kost €5,67.

Slack

Samen ideeën uitwisselen leidt tot de beste uitkomsten. Daarvoor biedt de app Slack een makkelijk platform. Met deze app kunt u zowel groeps- en privégesprekken voeren, bestanden uitwisselen en taken verdelen. Zo zijn u en uw collega's altijd en overal productief en blijft de communicatie overzichtelijk. De app kan ook worden gekoppeld aan verschillende tools zoals Dropbox en is bovendien gratis.

Hootsuite

Social media is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Hoe houdt u uw netwerken up-to-date, zonder te veel tijd te verliezen? De app Hootsuite zet al uw profielen naast elkaar op het scherm van uw smartphone. Posts kunt u zelfs vooraf klaarzetten. Dat scheelt weer een regel in uw to-do lijstje!

Op de hoogte blijven van nieuwe apps en andere tips om tijd te besparen? Houd dan de blogpagina van Places.nl in de gaten.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!