Telefoonnummer NS vaakst gezocht in UtrechtTelefoonnummer NS vaakst gezocht in Utrecht

Jaarlijks vinden miljoenen bezoekers hun weg naar hun gezochte bedrijf via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Meer dan 1,6 miljoen bedrijven uit heel Nederland zijn al te vinden in de database van deze websites. Maar hoe ziet het zoekgedrag er uit in verschillende plaatsen? Daar waren we zelf ook heel benieuwd naar. In deze editie kijken we waar de gemiddelde Utrechter zoal naar zoekt.

Telefoonboek

Op Telefoonboek.nl wordt er in Utrecht het meest gezocht naar de contactgegevens van de NS klantenservice. Het afgelopen jaar probeerden 7559 unieke bezoekers (op de mobiele en de desktopversie) iemand van de NS aan de lijn te krijgen. Daarna werden het servicecentrum van de Sociale Verzekeringsbank (5370 unieke bezoekers) en de Belastingdienst (3423) het vaakst gezocht. Opvallend: de Belastingdienst hanteert één algemeen telefoonnummer voor heel Nederland. Daarbij is er dus geen apart nummer voor het Utrechtse Kantoor.

Openingstijden

Op Openingstijden.com ziet de top drie er weer compleet anders uit. Met 6445 zoekopdrachten op de mobiele én de desktopversie, heeft Utrecht wel een heel opvallende nummer één: hier wordt het vaakst gezocht op Coffeeshop De Wolf. De Zara staat op nummer twee met in totaal 1582 zoekopdrachten. Op nummer drie staat het bedrijf Refill Ink; hier werd 1027 keer naar gezocht.

Top tien meest gezochte telefoonnummers in Utrecht

 1. NS Klantenservice
 2. SVB Servicecentrum
 3. Belastingdienst Utrecht
 4. ASR Schadeverzekering
 5. Rabobank Hoofdkantoor
 6. Postma Transport
 7. Mediq Hoofdkantoor
 8. Santander Customer Finance
 9. Cali Online
 10. Verzekeringsunie

Top tien meest gezochte openingstijden in Utrecht

 1. Coffeeshop de Wolf
 2. Zara
 3. Refill Ink
 4. Cali Online
 5. Eat Out (De Uithof)
 6. ABN Amro
 7. Halfords
 8. Mango
 9. Albert Heijn
 10. Display Electronics

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek