Places logo
Menu

Telefoonboek.nl onderzoekt volwaardig alternatief voor De Telefoongids

Telefoonboek.nl onderzoekt volwaardig alternatief voor De Telefoongids

Nijmegen- 12 januari 2018

Telefoonboek.nl gaat onderzoeken of het een duurzaam, papieren alternatief kan aanbieden voor de Telefoongids & Gouden Gids. Gisteren werd bekend dat de gids per eind 2018 niet meer wordt uitgebracht. Telefoonboek.nl merkt dat de aankondiging van de uitgeverij bij veel mensen als een verrassing komt. Het bedrijf is daarom bereid om een volwaardig, milieuvriendelijk exemplaar, op aanvraag en tegen een kleine vergoeding te gaan verstrekken. Een deel van haar winst zal het bedrijf afdragen aan het planten van nieuwe bomen, om de gidsen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Volwaardig alternatief

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers eenvoudig een telefoonnummer en aanvullende informatie van nagenoeg alle bedrijven en personen in Nederland vinden. In de database staan meer dan 1,4 miljoen bedrijfsvermeldingen en maar liefst 3 miljoen persoonsgegevens vermeld. Dagelijks zoeken meer dan 190.000 mensen op de website naar contactgegevens. Een groot voordeel van zoeken op Telefoonboek.nl is dat meer dan 500.000 vermeldingen voorzien zijn van een beoordeling.

Hulp bij het zoeken
Naast de mogelijkheid tot het online opzoeken van contactgegevens, biedt Telefoonboek.nl ook persoonlijke telefonische ondersteuning bij het opzoeken van een telefoonnummer. Via het informatienummer 1822 is het mogelijk om 24/7 contactgegevens op te vragen.

Geïnteresseerde in het nieuwe alternatieve Telefoonboek kunnen het volgende online formulier invullen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!