Places logo
Menu

Telefonische bereikbaarheid: neemt u uw klanten serieus?

Telefonische bereikbaarheid: neemt u uw klanten serieus?

Een goede telefonische bereikbaarheid is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Twee op de drie bedrijven zijn tijdens kantooruren telefonisch niet goed bereikbaar en lopen daarmee potentiële klanten mis. Wat zegt uw telefonische bereikbaarheid over uw bedrijf?

Voorkom overstappen bij geen gehoor

Stelt u zich voor: u wilt graag meer informatie inwinnen bij een bedrijf omdat u geïnteresseerd bent in wat zij te bieden hebben, maar er wordt niet opgenomen. Wat doet u? U zou een voicemail kunnen achterlaten of op een andere manier contact opnemen. Toch blijkt dat mensen in de praktijk vaak naar de concurrent gaan. Met de zoekfuncties van vandaag is er zo een alternatief gevonden en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Als u wel uw best doet om hoog in de zoekresultaten te komen, waarom zou u er dan niet voor zorgen dat u ook altijd bereikbaar bent?

Bereikbaarheid en de uitstraling van uw bedrijf

Een slechte bereikbaarheid heeft ook impact op de professionele uitstraling van uw bedrijf. Klanten beoordelen slecht bereikbare bedrijven namelijk over het algemeen slecht. Gemiddeld krijgen zij een vijf voor service en algemene indruk, terwijl goed bereikbare bedrijven een acht ontvangen. Het is dus van groot belang voor de uitstraling van uw onderneming om de telefoon in de gaten te houden. Want zeg nou zelf: u zou toch ook iemand anders bellen?

Schakel hulp in van de Places Antwoordservice

Staat de telefoon roodgloeiend en weet u niet wat u moet doen? Schakel dan een antwoordservice in die u uit de brand kan helpen. Een antwoordservice is een professionele dienst die op afstand de telefoon voor u beantwoordt of doorverbindt. U hoeft dan zelf geen zorgen meer te maken over een gemiste oproep, want alle gegevens worden netjes genoteerd en aan u teruggekoppeld. Bovendien heeft de klant een prettige ervaring en zullen ze de volgende keer weer aan u denken. Waar wacht u nog op? Sluit nu gratis een Places Antwoordservice proefpakket af op Places.nl.

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!