Stukadoors over het algemeen goed bereikbaarStukadoors over het algemeen goed bereikbaar

Telefonische bereikbaarheid is erg belangrijk voor mkb"ers. Een groot deel van het contact over producten en diensten verloopt nog via de telefoon. Dat geldt ook voor de meeste stukadoors: het gaat hier vaak om kleine bedrijfjes van slechts enkele medewerkers. Heeft weinig personeel ook een nadelig effect op de telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl dook in haar database en zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 5443 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'stukadoor'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 113 van de 5443 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 2,1% van de gevallen. Dat betekent dat 97,9% van de onderzochte stukadoors weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Dinteloord

Onder de 113 bedrijven met drie of meer mislukte belpogingen vallen weinig echt grote uitschieters: bij slechts drie bedrijven werden meer dan tien gemiste telefoontjes geregistreerd. 31 mislukte belpogingen werden geregistreerd bij een bedrijf uit Dinteloord, Noord-Brabant. Ook de nummer twee op die lijst (18 mislukte pogingen) komt uit Dinteloord. De nummer drie is iets verderop in Brabant te vinden, in Goirle.

Provincie

Niet gek dat de top drie van slechtst bereikbare stukadoors alleen gevestigd zijn in Noord-Brabant: verreweg de meeste bedrijven in deze branche zijn gevestigd in die provincie. Meer dan een vijfde van alle stukadoors in Nederland (1184) komen uit Brabant. Dat wil overigens niet zeggen dat hier relatief gezien de meeste slecht bereikbare stukadoors voorkomen. Afgezet tegen het totaal aantal bedrijven per provincie komt Utrecht met 6,5% slecht bereikbare telefoonnummers het slechtst uit de bus. Groningen heeft met 1,4% de beste ratio.

Percentage slecht bereikbare stukadoors per provincie

Groningen 1,4%

Zeeland 1,6%

Zuid-Holland 1,7

Gelderland 1,8%

Drenthe 1,9%

Noord-Holland 1,9%

Flevoland 2,0%

Noord-Brabant 2,3%

Limburg 2,4%

Utrecht 2,8%

Overijssel 4,1%

Friesland 4,4%

Utrecht 6,5%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek