Places logo
Menu

Steeds meer mensen op zoek naar professionals in de bouwsector

Steeds meer mensen op zoek naar professionals in de bouwsector

Yorick, Manager van Koos.nl, ziet een stijging in het aantal aanvragen voor professionals in de bouwsector. Veel consumenten zijn op zoek naar een geschikte aannemer, klusjesman of schilder. Helaas wordt deze zoektocht een stuk lastiger doordat er een groot personeelstekort is in de bouw. Naar schatting zijn er volgens het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) de komende vier jaar 55.000 nieuwe arbeidskrachten in de bouw nodig. Ondanks het kleine aanbod van specialisten kunnen consumenten op Koos.nl wel gemakkelijk een professional voor hun bouwopdracht vinden.

Wat is Koos.nl?

Op Koos.nl kunnen consumenten gemakkelijk een professional vinden voor een klus.

Het is niet meer nodig om Google af te struinen naar de beste aannemers, schilders of metselaars. Op de website van Koos.nl zijn al meer dan 130.000 Nederlandse bedrijven aangesloten. Zo kan je snel het perfecte bedrijf voor jouw opdracht vinden.

Hoe werkt Koos.nl?

Op Koos.nl vul je in welke dienst je nodig hebt en op welke locatie je die nodig hebt. Wanneer je jouw opdracht hebt ingevuld krijg je vanuit Koos.nl vijf offertes van geïnteresseerde bedrijven die geschikt zijn voor de opdracht. Je kunt deze offertes met elkaar vergelijken en zelf het beste bedrijf uitkiezen. Je kunt vervolgens via je account op Koos.nl middels de chat contact met het bedrijf opnemen. Uiteraard kan je ook gewoon je telefoonnummer achterlaten zodat professionals direct contact kunnen opzoeken.

Ben je na de uitvoering van de klus tevreden over het bedrijf? Laat dan een review achter en help andere mensen bij het maken van een keuze.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!