Places logo
Menu

Sportscholen: Bereikbaarheid tijdens januaridrukte

Sportscholen: Bereikbaarheid tijdens januaridrukte

Fit worden is een populair voornemen voor het nieuwe jaar. Veel Nederlanders melden zich in januari massaal aan bij een sportschool om de ongewenste decemberkilo's eraf te sporten. Tijdens hun zoektocht naar de "ideale sportschool" oriënteren velen zich door enkele sportscholen te bellen om te informeren naar bijvoorbeeld openingstijden, tarieven en/of faciliteiten. Sportscholen lijken deze drukte van nieuwe leden echter niet goed aan te kunnen; uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt dat 87% van alle sportscholen telefonisch onbereikbaar is. Dit is vervelend voor zowel de geïnteresseerde consument die geen gehoor krijgt, als voor de sportschool die hierdoor potentiële klanten misloopt. Het is natuurlijk ontzettend zonde, en bovendien gemakkelijk te voorkomen. Verlies niet langer klanten als gevolg van een slechte telefonische bereikbaarheid!

Klantbeoordelingen op Telefoonboek.nl

Telefoonboek.nl geeft bezoekers de optie om aan te geven of zij bedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Bij maar liefst 87% van de beoordeelde sportscholen is begin januari aangegeven dat een vestiging één of meerdere keren telefonisch niet bereikbaar was. Het nieuwe jaar brengt de nodige drukte met zich mee, waardoor oproepen sneller gemist worden. Medewerkers van sportscholen hebben bovendien meer taken dan alleen het opnemen van de telefoon: toezicht houden, sporters adviseren en fitnesslessen geven. Een oproep van een potentiële klant is dus zo gemist.

Mis nooit meer een klant met de Places Antwoordservice

Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt dat één op de vier potentiële klanten direct naar de concurrent stapt wanneer een bedrijf telefonisch onbereikbaar is. Hierdoor lopen sportscholen, maar ook andere bedrijven met een slechte telefonische bereikbaarheid, veel potentiële klanten mis. Dit geeft aan hoe belangrijk een goede beantwoording van de telefoon voor consumenten is. Voorkom dat uw bedrijf nog langer potentiële klanten misloopt en meld u aan voor de Places Antwoordservice. U kunt de telefoonservice van Places nu 30 dagen gratis proberen en op die manier vrijblijvend kennis maken met deze dienst. De proefperiode stopt automatisch. Wilt u de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf optimaliseren? Voor meer informatie kunt u bellen naar 024-3506953 of een kijkje nemen op de website. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!