Places logo
Menu

Sportonderwijs uitstekend bereikbaar

Sportonderwijs uitstekend bereikbaar

Dat sporten gezond is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Natuurlijk kun je wekelijks naar de sportschool gaan, maar veel mensen geven de voorkeur aan een team sport of groepslessen. Die laatste categorie is er in alle soorten en maten. Van judo tot paardrijden, en van yoga tot streetdance; sportonderwijs zorgt er voor dat je op een goede én leuke manier bezig bent met je lichaam. Aanmelden kan vaak via het web, maar wil je eerst nog wat informatie inwinnen dan kun je beter even een belletje plegen. Maar hoe goed zijn aanbieders van sportonderwijs te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 9792 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Sportonderwijs'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts 19 van de 9792 aanbieders van Sportonderwijs het geval, hetgeen neerkomt op 0,2% van de gevallen. Dat betekent dat 99,8% van de onderzochte instanties weinig tot geen klachten krijgt over de telefonische bereikbaarheid.

Weinig uitschieters

Onder de 19 telefoonnummers die meer dan drie keer niet bereikbaar waren, vallen overigens weinig uitschieters. Bij een yoga studio uit Roermond werden de meeste klachten geregistreerd: 15 keer waren zij niet te bereiken voor de bezoekers van Telefoonboek.nl. De provincies met de meeste "slecht bereikbare sportonderwijzers" zijn overigens Limburg en Noord-Holland: uit beide provincies kregen vier bedrijven meer dan drie klachten over de telefonische bereikbaarheid.

Balie

De uitstekende bereikbaarheidscijfers vallen volgens Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice, goed te verklaren: "De meeste, grotere instellingen die sportonderwijs aanbieden hebben een balie waarbij de telefoon bemand wordt. Ook zullen veel sporters gewoon het nummer van hun instructeur hebben, waar zij met eventuele vragen terecht kunnen. Dat neemt overigens niet weg dat veel branches een voorbeeld kunnen nemen aan deze uitstekende cijfers."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!