Places logo
Menu

Softwarebedrijven telefonisch erg goed bereikbaar

Softwarebedrijven telefonisch erg goed bereikbaar

Het is een eng idee dat hackers in je computer kunnen inbreken. Het leverde dan ook veel onrust op toen eerder dit jaar de computersystemen van ziekenhuizen werden gehackt. Uit onderzoek van de NOS blijkt dat zeker vijftien ziekenhuizen de afgelopen jaren geïnfecteerd zijn met ransomware (gijzelsoftware).

Voor veel bedrijven en organisaties is dit een grote angst. Om te voorkomen dat hackers inbreken in systemen kunnen bedrijven terecht bij specialisten die alles van software en computers afweten. Maar waar vindt men deze softwarebedrijven? Zijn ze telefonisch goed te bereiken? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 39.756 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Software'. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven die gespecialiseerd zijn in het beveiligen van websites. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 123 softwarebedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 0,3% van de gevallen. Dat betekent dat 99,7% van de bedrijven weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat de cijfers erg dicht bij elkaar liggen. Toch scoort de provincie Zeeland relatief gezien het slechtst op telefonische bereikbaarheid. Daar is 0,8% van de software bedrijven niet goed bereikbaar. In Groningen scoren de bedrijven het beste, daar had slechts 0,1% van de bedrijven drie of meer gemiste oproepen. Al met al zijn alle percentages zeer laag.

Goede cijfers

Zeer goede cijfers, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Naast hun specialisatie in software scoren de bedrijven ook erg goed op telefonische bereikbaarheid. Dit is goed nieuws. Hopelijk kunnen softwarebedrijven ook op deze manier hulp bieden aan organisaties om te voorkomen dat bestanden gehackt worden."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 0,8%

Limburg: 0,6%

Flevoland: 0,5%

Noord-Brabant: 0,5%

Noord-Holland: 0,4%

Zuid-Holland: 0,4%

Gelderland: 0,3%

Overijssel: 0,3%

Friesland: 0,2%

Drenthe: 0,2%

Utrecht: 0,2%

Groningen: 0,1%

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!