Places logo
Menu

Social media voor zakelijke expertise

Social media voor zakelijke expertise

In 2015 worden veel varianten van social media verwacht evenals nieuwe opties op social media voor zakelijk gebruik. Zo zijn bloggen op LinkedIn, vloggen en het Facebook-alternatief Ello zeer populair. Maar wat houden deze ontwikkelingen in? Places.nl vertelt het u in deze blog.

Bloggen op LinkedIn

Steeds meer ondernemers maken gebruik van blogs op LinkedIn, om op deze manier expertise en kennis te delen en een mening ten aanzien van relevante onderwerpen te geven. Door expertise via een blog te delen kunt u uw (potentiële) klant net een beetje extra bieden op afstand. Dit kan u onderscheiden van uw concurrentie. Daarnaast draagt het bij aan het vertrouwen dat uw (potentiële) klanten in uw product of dienst hebben.

Vloggen

Vloggen is een variant van bloggen. Waarbij bloggen draait om tekst, draait vloggen om video's. Hierdoor kunt u op een leuke manier uw kennis overdragen naar uw (potentiële) klanten. Laat daarin zaken zien die uw klanten interessant vinden en wees transparant over uw bedrijf. Lijkt het u interessant om op een beeldende manier uw kennis en expertise te delen? Bekijk dan eens de video's van voorgaande vloggers op YouTube!

Alternatieven voor Facebook: platform Ello

Een voorbeeld van een geheel nieuw socialmediaplatform is Ello. Ello is een combinatie van Facebook, Twitter en Tumblr, waarop gebruikers korte berichten met tekst en foto's kunnen plaatsen die eveneens in een tijdlijn aan vrienden verschijnen. Dit platform wint veel aan populariteit, omdat er geen advertenties op geplaatst kunnen worden en de persoonlijke gegevens niet verkocht worden aan adverteerders. Ello verdient haar geld door middel van het aanbieden van speciale functies die tegen een kleine bijdrage beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld video-integratie en het sturen van privéberichten.

Meer hot items op Places.nl

Naast onze diensten bent u bij ons dus ook aan het juiste adres voor actuele en interessante onderwerpen voor u als ondernemer. Zo vindt u bij ons iedere dag praktische tips en de nieuwste weetjes. Lees bijvoorbeeld ook over The Internet Of Things en tips voor uw contentmarketing. Places heeft nu ook een leuke actie waarmee u een cadeaubon van Bol.com kunt ontvangen. Houd de blogpagina dus goed in de gaten!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!