Places logo
Menu

Snackbars in Flevoland telefonisch het beste bereikbaar

Snackbars in Flevoland telefonisch het beste bereikbaar

Het is zondagavond, de klok slaat zes uur en niemand heeft meer zin om de deur uit te gaan voor boodschappen. Snel het telefoonnummer van de snackbar opzoeken en een lekkere gezinszak friet met kroketten en frikandellen bestellen. Hoewel de meeste snackbars nu wel aangemeld zijn op online apps zoals thuisbezorgd.nl of hungry.nl, is het soms ook fijn om een ouderwets belletje te plegen. Maar zijn de snackbars telefonisch nog goed te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 16.202 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'snackbar'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 886 snackbars het geval, hetgeen neerkomt op 5,5% van de gevallen. Dat betekent dat 94,5% van de snackbars weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Drenthe relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 9,5% van de snackbars niet goed bereikbaar. In Flevoland komen de cafetaria als beste uit de bus. Daar is 4,9% slecht bereikbaar.

Snackbars goed bereikbaar

Over het algemeen kunnen de meeste provincies zeer goede cijfers overleggen, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het is voor een snackbar belangrijk om bereikbaar te zijn zodat mensen snel een bestelling kunnen plaatsen. De meeste snackbars doen het al goed. Voor de cafetaria in Drenthe is er ruimte voor verbetering wat betreft de telefonische bereikbaarheid."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 9,5%

Overijssel: 8,8%

Gelderland: 7,7%

Limburg: 7,6%

Noord-Brabant: 7,3%

Groningen: 6,8%

Friesland: 6,8%

Zeeland: 6%

Zuid-Holland: 5,9%

Utrecht: 5,2%

Noord-Holland: 5,1%

Flevoland: 4,9%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!