Places logo
Menu

Sloopbedrijven in Drenthe telefonisch het best bereikbaar

Sloopbedrijven in Drenthe telefonisch het best bereikbaar

Voor het slopen van een woning, winkelcentrum of misschien wel een hele sporthal kunt u terecht bij een sloopbedrijf. Een sloopbedrijf zal dan een plan opstellen om de sloop-, renovatie- en demontage werkzaamheden te regelen. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen is het fijn om tussendoor telefonisch contact te hebben. Maar zijn sloopbedrijven telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.368 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Slopen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 52 sloopbedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 3,8% van de gevallen. Dat betekent dat 96,2% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van sloopbedrijven per provincie valt op dat Groningen het hoogste percentage slecht bereikbare sloopbedrijven heeft. Daar was 23,1% niet goed bereikbaar. Dit kan komen doordat er slechts 13 sloopbedrijven uit Groningen geregistreerd staan. Drenthe komt als beste uit het onderzoek, daar zijn geen sloopbedrijven gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Goed resultaat

Goede cijfers vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Hoewel sloopbedrijven over het algemeen buiten hard aan het werk zijn, hebben ze blijkbaar ook de klantenservice goed op orde. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat de meeste sloopbedrijven de telefoon snel opnemen."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Groningen: 23,1%

Gelderland: 8,9%

Flevoland: 8,3%

Friesland: 8%

Zeeland: 7,7%

Limburg: 6,4%

Noord-Brabant: 6,1%

Overijssel: 6,1%

Noord-Holland: 2,9%

Utrecht: 2,9%

Zuid-Holland: 2,7%

Drenthe: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!