Places logo
Menu

Schildersbedrijven goed bereikbaar?

Schildersbedrijven goed bereikbaar?

Uw muur laten verven door een schildersbedrijf? Dagelijks bellen mensen naar Telefoonboek omdat zij dit soort bedrijven niet zelf kunnen bereiken. Voor schildersbedrijven is het moeilijk om de hele dag door bereikbaar te zijn. Vaak zijn dit hardwerkende ondernemers die bezig zijn met een klus buiten de deur. Places.nl biedt daarom de perfecte oplossing. Lees gauw verder!

Onbereikbaarheid zorgt voor negatieve reviews

Over bedrijven die slecht bereikbaar zijn, wordt op Telefoonboek.nl vaak een negatieve review geschreven. Uit recent onderzoek blijkt daarnaast dat potentiële klanten in maar liefst 24% van de gevallen naar de concurrent gaan. Een daling van de hoeveelheid klussen is dan ook geen ondenkbaar scenario. Veel van de gemiste oproepen hadden wellicht in een afspraak of offerte kunnen eindigen. Uit dit onderzoek blijkt ook dat schildersbedrijven binnen de top vijf van slechtst bereikbare branches vallen. Deonbereikbaarheid heeft helaas ook bij veel schildersbedrijven als gevolg dat deze klanten mislopen en negatieve reviews ontvangen.

Telefoneren op eigen risico

Het is natuurlijk geheel begrijpelijk dat uw lokale schilder soms een belletje mist omdat hij druk in de weer is met het sauzen van een muur. Ook weet iedereen dat een rinkelende telefoon moeilijk te horen is door lawaai van een werkende verfmachine. Hoewel de schilder er misschien niet altijd iets aan kan doen, kan hij toch voorkomen dat klanten hem direct als 'onbereikbaar' bestempelen.

Onze telefonistes op afstand

DePlaces Antwoordservice is speciaal voor zulke gevallen in het leven geroepen. Deze antwoordservice fungeert als een telefoniste op afstand die bijspringt op het moment dat een ondernemer bezig is met andere zaken. De service zorgt er dus voor dat u altijd bereikbaar bent en geen oproep meer mist. Met de Places Antwoordservice is er namelijk altijd iemand om de telefoon voor u op te nemen, zowel overdag als 's nachts. In een handig overzicht ziet u precies hoeveel oproepen u heeft gemist en welke onderwerpen deze oproepen betreffen. U heeft dan direct de mogelijkheid om uw klanten later alsnog te woord te staan.

Probeer de Places Antwoordservice nu een maand gratis

Om te kijken of de Places Antwoordservice iets voor uw schildersbedrijf is, kunt u nu op Places.nleen gratisproefpakket afsluiten. U krijgt dan gratis inzicht in de hoeveelheid oproepen die u maandelijks mist, zodat u na afloop van deze proefperiode met onze adviseur kunt bespreken welk pakket het beste bij u past. Ook kunt u zelf een script instellen, zodat uw klanten te woord worden gestaan zoals ú dat wilt. Onze medewerkers zijn getraind om snel de kern van de boodschap te noteren en aan te geven waar de klant voor heeft gebeld. Wilt u zelf ervaren hoe zo'n Antwoordservice gesprek klinkt? Bel dan naar 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek. Voor meer informatie over de Places Antwoordservice kunt u contact opnemen met de Antwoordservice Advieslijn, via het telefoonnummer 024 - 3506953. Onze adviseur staat u graag te woord!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!