Places logo
Menu

Service op afstand met Places Antwoordservice

Service op afstand met Places Antwoordservice

Staat uw telefoon vaak roodgloeiend en mist u hierdoor regelmatig een gesprek? Of vindt u het vervelend om ook de telefoon te moeten beantwoorden als u vrij bent? Places Antwoordservice biedt u de juiste oplossing! In deze blog leest u welke voordelen deze telefoonservice u biedt.

Wat doet Places Antwoordservice?

Places Antwoordservice biedt uw klanten én u de best mogelijke service. In overleg met u maken wij een overzicht van de juiste informatie om uw klanten namens u te woord te kunnen staan. Wij nemen aan de hand van dit script alle mogelijke vragen voor u aan en geven waar mogelijk direct antwoord aan uw klanten zodat zij gelijk geholpen worden. Na afloop van het gesprek ontvangt u van ons een gespreksnotificatie met daarin overzichtelijk de naam, contactgegevens en de acties die onze telefonisten hebben ondernomen om uw klanten verder te helpen. Deze berichten versturen wij in verschillende categorieën naar u zodat het zelfs op de drukste dagen in een opzicht kunt zien welke vragen er zijn. Zo ziet u bijvoorbeeld snel of u bent gebeld voor een algemene vraag of het maken van een afspraak. Aan de hand van dit bericht weet u daarnaast ook meteen welke actie van u verwacht wordt. En daarmee kunt u aan de slag zodra dat u uitkomt.

De mogelijkheden van Places Antwoordservice

Places Antwoordservice kan vrijwel alles voor u doen zonder dat het u enige moeite kost. Uiteraard nemen wij de telefoon voor u aan maar daar hoeft het niet bij te blijven. Werkt u met meerdere contactpersonen binnen uw bedrijf? We hebben de mogelijkheid om berichten direct naar de betreffende persoon te verzenden. Ook is het mogelijk om uw klanten door te verbinden in spoedgevallen. Uw klanten zullen op een voor hen vertrouwde manier geholpen worden en hebben het gevoel dat ze gewoon met uw bedrijf spreken. Daarnaast zijn onze medewerkers 24 uur per dag beschikbaar. Zo helpen wij uw klanten altijd verder!

Het kost geen moeite om de antwoordservice te activeren

Beginnen met de telefoonservice is ontzettend simpel en zorgt direct voor een goede service. U kunt direct 30 dagen gratis gebruikmaken van onze service. Vraag eenvoudig een proefpakket aan, schakel uw telefoon door en mis nooit meer een klant. Het activeren van uw proefpakket kan vandaag nog geregeld zijn. Bent u benieuwd hoe uw klanten te woord worden gestaan? Dan kunt u nu gelijk bellen met een van onze telefonisten om te horen wat uw klanten zullen ervaren wanneer u de antwoordservice afsluit. Bellen voor een voorbeeldgesprek doet u op telefoonnummer 024-2031007.

Wilt u gebruik gaan maken van Places de Antwoordservice?

Bent u overtuigd en wilt u graag van onze service gebruik maken, neem dan een kijkje op onze website. Voor meer informatie en vrijblijvend advies kunt u daarnaast terecht op het nummer 024-3506953. Onze Antwoordservice Advieslijn helpt u graag uw telefonische bereikbaarheid direct te vergroten!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!