Places logo
Menu

Serveren of bellen? De telefonische bereikbaarheid van restaurants

Serveren of bellen? De telefonische bereikbaarheid van restaurants

Gezellig een hapje eten, maar is er wel plek? Bij steeds meer restaurants is het gebruikelijk om van tevoren een tafel te reserveren. Handig voor de klant, maar ook voor de ondernemer. Zo is de klant verzekerd van een tafel, en weet u hoe druk het wordt. Uit onderzoek blijkt echter dat veel bedrijven in de toeristische sector slecht telefonisch bereikbaar zijn. Ook uw restaurant loopt dus het risico reserveringen te missen. Met de Places Antwoordserviceis dit verleden tijd!

Verdeel uw tijd efficiënt

Een gezellig avondje uit betekent voor u als restauranthouder al snel veel voorbereidende werkzaamheden. De keuken wordt bemand, en uw personeel is druk met het serveren van hapjes, drankjes en het klaarmaken van de tafels. En dan staat uw telefoon nog roodgloeiend! Wist u dat u met de Places Antwoordservice meer tijd over houdt voor uw reguliere werkzaamheden? De Places Antwoordservice neemt uw inkomende oproepen voor u aan wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent dit te doen. Bijvoorbeeld als u druk bezig bent, niet gestoord wilt worden, of buiten de openingstijden van uw restaurant. Onze ervaren telefonistes nemen volgens een door u samengesteld script op waardoor klanten namens u persoonlijk te woord worden gestaan.

Mis geen reserveringen meer

Met de Places Antwoordservice vergroot u direct uw telefonische bereikbaarheid. U bent 24 uur per dag beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. Na het gesprek ontvangt u direct een samenvatting van het aangenomen gesprek. Hierin vindt u de reden van het telefoontje en de contactgegevens van de beller. U kunt vervolgens actie ondernemen wanneer u tijd heeft. Met de Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar en mist u geen reserveringen meer.

Kies een pakket dat bij u past

Een klein restaurant wordt waarschijnlijk minder vaak gebeld dan een groot restaurant. Places.nl biedt verschillende pakketten, zodat u altijd een pakket vindt dat bij uw bedrijf past. Gaat u onverhoopt toch over uw bundel heen? Geen zorgen, u betaalt bij alle pakketten maar één euro voor een gesprek buiten uw bundel. Ook zit u nooit vast aan aansluitkosten.

Nu 30 dagen gratis

Met de Places Antwoordservice is uw restaurant dus altijd telefonisch bereikbaar. U heeft nu de mogelijkheid om gedurende 30 dagen gebruik te maken van een gratis proefpakket. Ervaar hoe u simpel, gratis en effectief uw telefonische bereikbaarheid optimaliseert. Meer informatie nodig? Bel dan naar 024-3506953 voor een gratis intakegesprek. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!