Places logo
Menu

Seizoensbedrijf? Houd uw openingstijden up-to-date!

Seizoensbedrijf? Houd uw openingstijden up-to-date!

De openingstijden van uw bedrijf kunnen voor u en uw werknemers voor de hand liggend zijn. Echter, wanneer deze openingstijden online niet gemakkelijk vindbaar zijn, dan kan dit uw bedrijf (potentiële) klanten kosten. Klanten willen namelijk voorkomen dat zij voor een dichte bedrijfsdeur komen te staan. Wanneer de openingstijden van uw concurrenten wél gemakkelijk online te vinden zijn, loopt u dus kans dat zij voor (de transparantie van) een concurrent kiezen. Het is daarom van belang om, ook wanneer u geopend bent tijdens standaard openingstijden als van 09:00 tot 18:00 uur, dit aan klanten te communiceren.

Openingstijden per seizoen

Met name voor seizoensbedrijven is het belangrijk om de openingstijden regelmatig aan te passen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld in uw agenda te noteren dat u dit op de eerste dag van het zomer- en winterseizoen handmatig aanpast op uw website. Met een Places-account kunt u de openingstijden voor de komende seizoenen gemakkelijk op één moment doorgeven. U doet dit door in uw bedrijfsvermelding aan te geven vanaf welke data bepaalde openingstijden gelden. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de openingstijden die op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com worden getoond altijd actueel zijn. Dat is gemakkelijk voor u en prettig voor uw klanten! Google presenteert uw gegevens vervolgens hoog in de zoekresultaten bij relevante zoekopdrachten.

Uw openingstijden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com

De openingstijden van uw bedrijf kunt u gratis toe voegen aan uw bedrijfsvermelding op Places.nl. Heeft u nog geen Places-account? Geen probleem; een account op Places.nl heeft u al binnen enkele minuten uw gratis bedrijfsvermelding aangemaakt! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van uw bedrijfsvermelding contact op met de klantenservice van Telefoonboek.nl. Via het telefoonnummer 024-3555299 staan wij u graag te woord!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!