Secretariaatsdiensten telefonisch goed bereikbaarSecretariaatsdiensten telefonisch goed bereikbaar

Veel bedrijven beschikken over een secretariaat maar soms worden er ook secretariaatsdiensten van buitenaf ingehuurd. Een professionele secretaresse zal zich dan ontfermen over bijvoorbeeld de agenda, correspondentie met klanten en notulen van vergaderingen. Om meer informatie te krijgen over secretariaatsdiensten is het fijn als u telefonisch contact op kan nemen. Maar zijn de secretariaatsdiensten telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.526 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Secretariaatsdiensten'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 9 secretariaatsdiensten het geval, hetgeen neerkomt op 0,4% van de gevallen. Dat betekent dat 99,6% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van secretariaatsdiensten per provincie valt op dat Overijssel het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar was 2,1% niet goed bereikbaar. Groningen, Gelderland, Flevoland, Friesland, Drenthe, Noord-Brabant en Zeeland komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen secretariaatsdiensten gevonden met drie of meer gemiste oproepen. Over het algemeen zijn het allemaal zeer lage cijfers.

Zeer goede cijfers

De resultaten uit het onderzoek zijn zeer goed, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Over het algemeen zijn secretariaten vaak verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon. Er wordt daarom ook verwacht dat zij goed scoren op telefonische bereikbaarheid. Aan de cijfers te zien voldoen de meeste organisaties aan deze verwachtingen."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Overijssel: 2,1%

Limburg: 1,3%

Noord-Holland: 1%

Zuid-Holland: 0,4%

Utrecht: 0,3%

Groningen, Gelderland, Flevoland, Friesland, Drenthe, Noord-Brabant en Zeeland: 0%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek