Places logo
Menu

Schilders in Flevoland het best bereikbaar

Schilders in Flevoland het best bereikbaar

Voor een mooie kleur op de muur kunt u het beste een schilder inhuren. Doordat een schilder expertise heeft kan hij voor het mooiste resultaat zorgen. Vaak kennen mensen een schilder via hun omgeving. Er wordt dan meestal telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken. Maar nemen schilders hun telefoon altijd op? Telefoonboek.nl heeft het onderzocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 14.061 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Schilders'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 401 schilders het geval, hetgeen neerkomt op 2,9% van de gevallen. Dat betekent dat 97,1% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van schilders per provincie valt op dat Groningen het hoogste percentage slecht bereikbare schilders heeft. Daar was 5,8% niet goed bereikbaar. Flevoland en Zuid-Holland komen als beste uit het onderzoek. Daar was slechts 2% van de schilders niet goed bereikbaar.

Goede cijfers

De meeste schilders scoren goed op telefonische bereikbaarheid, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Schilders zijn soms eenmanszaken waardoor het niet altijd mogelijk is om tijdens het werk de telefoon op te nemen. Uit deze cijfers blijkt gelukkig dat de meeste schilders het wel voor elkaar krijgen om de telefoon op te nemen. Dit is een goede zaak omdat ze dan (potentiële) klanten snel te woord kunnen staan."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Groningen: 5,8%

Drenthe: 5,5%

Limburg: 4,9%

Noord-Brabant: 3,8%

Gelderland: 3,5%

Friesland: 3,2%

Zeeland: 2,9%

Overijssel: 2,7%

Utrecht: 2,6%

Noord-Holland: 2,5%

Flevoland: 2%

Zuid-Holland: 2%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!