Places logo
Menu

Schilder uit Honselerdijk wordt door klanten als beste schildersbedrijf beoordeeld

Schilder uit Honselerdijk wordt door klanten als beste schildersbedrijf beoordeeld

Bij Telefoonboek.nl zijn 16.367 Nederlandse schildersbedrijven geregistreerd. Kiezen met welk schildersbedrijf u in zee gaat is daarom niet makkelijk. Het liefst heeft u natuurlijk dat het schilderwerk zo goed mogelijk gedaan wordt. Een manier om te achterhalen welke schilder bij u in de buurt de beste is, is door te kijken welke schilder door klanten het best beoordeeld wordt.

Klanten hebben schildersbedrijven in Nederland beoordeeld door op Telefoonboek.nl cijfers te geven voor de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van het bedrijf. Alle cijfers tezamen leveren een schilder een gemiddeld cijfer op. Hierdoor kan een lijst met best beoordeelde schildersbedrijven van Nederland gemaakt worden. Naast een beoordeling in de vorm van cijfers, kan de bezoeker ook een geschreven review achterlaten.

De winnaars van deze lijst

De schilder met het hoogste cijfer op basis van een groot aantal beoordelingen is Schildersbedrijf Smit uit Appelscha. Het bedrijf krijgt een 10 op basis van 65 beoordelingen. Het schildersbedrijf schildert niet alleen binnen en buiten, maar plaatst ook behang en doet glaswerk. Hoewel Smit de hoogste gemiddelde beoordeling kreeg, is RSE Schilderwerken uit Honselersdijk de echte winnaar uit deze lijst. Het bedrijf scoorde een 9,8 op basis van maar liefst 123 beoordelingen. Dit bedrijf is daarmee veruit het meest beoordeelde schildersbedrijf op Telefoonboek.nl. Mogelijk steekt het bedrijf boven de collega's uit omdat het ook zonwering installeert.

Andere goed beoordeelde schildersbedrijven

Schildersbedrijf Atilla uit Medemblik werd 64 keer beoordeeld met een gemiddelde van een 9,7. De schilder beschrijft zichzelf als 'zeer ervaren' en het lijkt erop dat klanten dat met hem of haar eens zijn. Grondman Schildersbedrijf uit Achterveld haalde hetzelfde cijfer, maar op basis van 49 beoordelingen. Dit bedrijf past ook spuittechnieken toe. Van Straalen Schilderwerk uit Vleuten werd beoordeeld met een 9,5. Dit bedrijf heeft een professioneel ogende website en levert naast schilderwerk ook pleisterwerk. Het cijfer van Van Straalen is gebaseerd op 82 beoordelingen.

Klussenbedrijf Tomma in Rotterdam kreeg ook een 9,5, maar op basis van 48 beoordelingen. ABC Schilders uit Leuth kreeg het cijfer 9,5 op basis van 33 beoordelingen. Dit bedrijf voert tal van werkzaamheden uit, waaronder schilderwerk binnen en buiten en beglazing. ABC Schilders kreeg de minste beoordelingen van de bedrijven in deze lijst. Een reden daarvoor kan zijn dat het bedrijf wellicht minder lang bestaat. Het beginjaar staat echter niet vermeld op de website. Jans schilderwerken uit Ede kreeg een 9,2 op basis van 66 beoordelingen. Speijer & Kleijn Schilderwerken uit Asperen werd 69 keer beoordeeld en kreeg daaruit een 8,9. De lijst van beste schildersbedrijven wordt gesloten door Schamp Schilderwerken uit Nijmegen met een 8,9 op basis van 50 beoordelingen.


Top tien best beoordeelde schildersbedrijven

Schildersbedrijf Smit in Appelscha - 10 (65 beoordelingen)

RSE Schilderwerken in Honselersdijk - 9,8 (123 beoordelingen)

Schildersbedrijf Atilla in Medemblik - 9,7 (64 beoordelingen)

Grondman Schildersbedrijf in Achterveld - 9,7 (49 beoordelingen)

Van Straalen Schilderwerken in Vleuten - 9,5 (82 beoordelingen)

Klussenbedrijf Tomma in Rotterdam - 9,5 (48 beoordeling)

ABC Schilders in Leuth - 9,5 (33 beoordelingen)

Jans Schilderwerken in Ede - 9,2 (66 beoordelingen)

Speijer & Kleijn Schilderwerken in Asperen - 8,9 (69 beoordelingen)

Schamp Schilderwerken in Nijmegen - 8,9 (50 beoordelingen)

Aangezien de meeste bedrijven in deze lijst geen Google My Business-pagina's geclaimd hebben, konden de beoordelingen op Telefoonboek.nl niet vergeleken wordt met de beoordelingen van klanten op Google.

Afbeelding: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!