Places logo
Menu

Sauna's telefonisch goed bereikbaar behalve in Zeeland

Sauna's telefonisch goed bereikbaar behalve in Zeeland

Veel mensen gaan naar de sauna voor ontspanning. Uit een onderzoek in Finland blijkt nu dat een bezoekje aan de sauna voor meer voordelen kan zorgen. Uit de studie blijkt dat mensen die meermaals per week naar de sauna gaan een lagere bloeddruk krijgen. Daarnaast wordt het risico op dementie verlaagd. Genoeg redenen om eens naar de sauna te gaan. Voor informatie over openingstijden of een reservering kunnen klanten telefonisch contact opnemen met de sauna. Telefoonboek.nl zocht uit of sauna"s telefonisch goed bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.301 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "sauna". Deze nummers worden in het bestand opgenomen als "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid om een bericht achter te laten. Dit was bij 36 sauna's het geval, wat neerkomt op een zeer positieve beoordeling.

Sauna"s in Zeeland telefonisch slechtst bereikbaar

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van sauna"s per provincie, heeft Zeeland het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven. Daar is 5% van de sauna"s niet goed bereikbaar. Dit relatief hoge percentage kan ook een andere oorzaak hebben. In Zeeland zijn namelijk weinig sauna"s te vinden, ter vergelijking: in Zeeland zijn 40 sauna"s geregistreerd en in Zuid-Holland 451. Groningen, Flevoland en Overijssel komen als beste uit het onderzoek: daar zijn geen sauna"s gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Goede telefonische bereikbaarheid

Elk klantencontact is een belangrijk moment om de beste kant van het bedrijf te laten zien. Wanneer klanten een lange tijd moeten wachten aan de telefoon of een bezettoon krijgen kan het ervoor zorgen dat zij naar een ander bedrijf gaan. Het is daarom belangrijk om als bedrijf altijd een goede telefonische bereikbaarheid te bieden. De cijfers uit dit onderzoek laten zien dat veel sauna"s dit al goed doen en dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Zeeland: 5%
 2. Drenthe: 4,4%
 3. Friesland: 3,5%
 4. Gelderland: 3,5%
 5. Zuid-Holland: 2,4%
 6. Noord-Brabant: 1,9%
 7. Noord-Holland: 1,1%
 8. Limburg: 0,7%
 9. Utrecht: 0,6%
 10. Groningen, Flevoland en Overijssel: 0%

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!