Places logo
Menu

Reizen naar het vliegveld: met de auto, trein of taxi? De voor- en nadelen op een rij

Reizen naar het vliegveld: met de auto, trein of taxi? De voor- en nadelen op een rij

Binnenkort op vakantie of voor zaken met het vliegtuig? Hoe zorgt u ervoor dat u tijdig, comfortabel en tegen een goede prijs op het vliegveld komt? Places Nieuws heeft uitgezocht hoe u dit het beste kan aanpakken.

Met de auto naar het vliegveld

U kunt ervoor kiezen om met de auto naar het vliegveld te reizen. Een voordeel is dat u gemakkelijk uw bagage mee kan nemen en niet afhankelijk bent van anderen. Een nadeel is dat er vaak meer kosten bij komen dan u verwacht. Naast benzinekosten betaalt u namelijk ook parkeertarieven op een vliegveld. Als u in augustus een weekje de auto wilt parkeren op Schiphol kan het al gauw tussen de 60 en 300 euro kosten.

Met het openbaar vervoer

Reizen met het openbaar vervoer kan ook een oplossing bieden. Voordelen van het OV zijn dat er vaak kortingskaarten beschikbaar zijn waardoor de reis een stuk goedkoper wordt. Daarnaast is reizen met de trein een milieuvriendelijke optie. Het nadeel van reizen met een bus, trein, tram of metro is dat er vertraging op kan treden. Daarnaast zult u nog veel moeten lopen met uw bagage als u moet overstappen.

Goedkoop en comfortabel met de taxi reizen

Een laatste alternatief is met de taxi naar het vliegveld reizen. Dit wordt vaak gezien als de duurste optie maar dat hoeft niet zo te zijn. Een taxi aanhouden kost vrij veel geld omdat u dan op de meter rijdt, maar als u van tevoren een taxi regelt, kunt u tot wel 70% besparen. Een taxi is nog goedkoper als u met meer dan twee personen reist. Het is bovendien de meest comfortabele optie omdat van uw huis tot de ingang van het vliegveld wordt afgeleverd. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over file of het vinden van een parkeerplek. Hoe kunt u de beste chauffeur tegen de beste prijs vinden? U hoeft niet urenlang op Google te zoeken, op Koos.nl kunt u gemakkelijk de bedrijven vinden voor uw opdracht. Ga naar Koos.nl en vindt de beste taxi voor de laagste prijs.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!