Places logo
Menu

Places Antwoordservice: reisbureaus lastig telefonisch te bereiken

Places Antwoordservice: reisbureaus lastig telefonisch te bereiken

Kent u dat? U gaat bijna op vakantie en heeft nog een vraag over uw reisverzekering, maar u krijgt het reisbureau niet te pakken. Maar liefst 68% van de meer dan 1100 beoordeelde reisbureaus op Telefoonboek.nl is telefonisch slecht bereikbaar. Wat kan hiervan de oorzaak zijn en hoe is dit probleem goed op te lossen? Places.nl legt uit.

Klanten aan de balie

Het is begrijpelijk dat de telefoonlijnen van reisbureaus vaak bezet zijn of dat de klanten aan de balie voorrang krijgen. Juist in de vakantieperiode is telefonische bereikbaarheid voor deze bedrijven echtervan groot belang. Veel consumenten zoeken nog naar een last-minute of plannen zelfs al hun wintersportvakantie. Even meer informatie vragen bij een reisbureau of een afspraakplannen met een reisadviseur gaat dan niet altijd zo eenvoudig. Aangezien 1 op de 4 klanten bij telefonische onbereikbaarheid overstapt naar de concurrent kunt u als ondernemer een aardig potentieel aan klanten mislopen. Het is echter mogelijk dat al uw gemiste oproepen wordenaangenomen, zodat u klanten kunt terugbellen op een moment dat het voor u mogelijk is. Hoe? Lees gauw verder!

Alle klanten te woord staan

Extra personeel inhuren om de telefoon te beantwoorden is ontzettend duur en vaak niet haalbaar. Bovendien, hoeveel telefoontjes mist u eigenlijk? Is het wel nodig? Met een gratis bedrijfsvermelding kunt u via Telefoonboek.nl kosteloos inzicht krijgen in welke telefoontjes u maandelijks mist. Via de Places Antwoordservice heeft u de mogelijkheid om optimaal telefonisch bereikbaar te zijn. Onze antwoordservice biedt een persoonlijke assistente op afstand. Om kennis te maken met de Places Antwoordservice mag u deze als ondernemer 30 dagen lang vrijblijvend proberen. Samen met u evalueren wij - geheel gratis - aan het einde van de proefmaand of de antwoordservice bij uw bedrijf past. Hoe onze getrainde telefonistes de telefoon namens uw bedrijf opnemen, bepaalt u helemaal zelf! Samen met u stellen wij een belscript in, zodat u ervan verzekerd bent dat wij de telefoon voor u beantwoorden zoals u dat wil.

De beste én voordeligste van Nederland

Places Antwoordservice is niet alleen professioneel en persoonlijk, maar ook nog eens de goedkoopste van Nederland. In vergelijking tot andere aanbieders van antwoordservices betaalt u met de Places Antwoordservice nooit teveel en krijgt u de ruimste openingstijden. Wilt u zelf ervaren hoe Places Antwoordservice de telefoon aanneemt? Bel dan 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek, of probeer Places Antwoordservice direct gratis! U kunt dan vrijblijvend gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen. Daarna vindt een evaluatiemoment plaats en kunt u ervoor kiezen om door te gaan met een van onze Antwoordservice pakketten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Antwoordservice Advieslijn, via het telefoonnummer 024 - 3506953. Places.nl helpt u graag verder!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!