Public sleeping day: de best beoordeelde beddenzakenPublic sleeping day: de best beoordeelde beddenzaken

Op 28 februari is het Public Sleeping Day: een dag waarop je ongegeneerd in het openbaar mag tukken. Is dat toch niet zo je ding en lig je liever in een comfortabel bed? Kijk dan nog eens een keer kritisch naar je gebruikelijke slaapplek. Misschien wordt het tijd voor een upgrade naar kingsize, of beter houd je het toch bij een knusse twijfelaar. Bij de volgende tien beddenzaken kun je volgens de bezoekers van Telefoonboek.nl in ieder geval goed terecht met je slaapzaken.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Gelderse bedden

Eén beddenzaak kreeg de maximale beoordeling: Coppens Slaapcomfort, een winkel uit Schiedam, kreeg het cijfer tien toebedeeld. Hakkert Wonen & Slapen uit het Gelderse Hellouw en Key West Bedding uit Enschede komen op de tweede en derde plaats. Het valt op dat er geen grote ketens zoals Beter Bed in deze lijst vermeld staan. Verder is Gelderland met drie vermeldingen in de top tien hofleverancier van deze lijst. Zaken uit Noord-Brabant krijgen de meeste klachten met betrekking tot de telefonische bereikbaarheid, zo bleek uit eerder onderzoek.

Top tien best beoordeelde beddenzaken

1. Coppens Slaapcomfort

Schiedam gemiddelde beoordeling: 10

2. Hakkert Wonen & Slapen

Hellouw gemiddelde beoordeling: 9,3

3. Key West Bedding

Enschede gemiddelde beoordeling: 8,9

4. ABC Sleep Center

Leiderdorp gemiddelde beoordeling: 8,8

5. "t Kussen

Steenwijkerwold gemiddelde beoordeling: 8,7

6. Van Veldhuizen Slapen en Wonen

Kootwijkerbroek gemiddelde beoordeling: 8,4

7. Middelink Slaapmode

Apeldoorn gemiddelde beoordeling: 8,4

8. Prins Heerlijk Slapen

Stadskanaal gemiddelde beoordeling: 8,1

9. Matrassen Textiel Fabriek

Cuijk gemiddelde beoordeling: 7,8

10. Uw Bed

Kaatsheuvel gemiddelde beoordeling: 7,8


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek