Places logo
Menu

Public sleeping day: bereikbaarheid beddenzaken uitstekend

Public sleeping day: bereikbaarheid beddenzaken uitstekend

Begin je ook altijd in te kakken rond een uur of vier? Op 28 februari mag je ongestraft een dutje doen: het is dan namelijk Public Sleeping Day. Niet iedereen voelt zich even comfortabel bij dit idee. De meeste mensen knappen toch liever een uiltje in het comfort van het eigen bed. Een fijn nestje is goud waard, zo vinden wij ook bij Telefoonboek.nl. Reden voor ons om uit te zoeken hoe goed de telefonische bereikbaarheid van beddenzaken is.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 462 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Bedden en Matrassen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 20 van de 462 zaken het geval, hetgeen neerkomt op 4,3% van de gevallen. Dat betekent dat 95,7% van de onderzochte beddenzaken weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Weinig uitschieters

Onder de 20 zaken die meer dan drie keer niet bereikbaar waren, vallen weinig grote uitschieters. De Twee bedrijven met de meeste klachten komen beiden uit Zuid-Holland: Bosch Bedden uit Leiden en S & T Matrassen uit Berkel en Rodenrijs registreerden allebei tien mislukte belpogingen. De meeste beddenzaken in deze lijst komen overigens uit Noord-Brabant: zes zaken namen meer dan drie keer de telefoon niet op.

Slapeloze nachten

"Met deze cijfers hoeft niemand slapeloze nachten te krijgen" vertelt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Goed dat deze branche de telefonische bereikbaarheid zo serieus neemt, terwijl ze juist ook klanten in de winkel van advies willen voorzien."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!