Places logo
Menu

Promoot uw onderneming met een bedrijfsvideo

Promoot uw onderneming met een bedrijfsvideo

Steeds meer potentiële klanten zoeken online informatie op over een bedrijf voordat zij daadwerkelijk aankopen doen. Ook naar uw onderneming kan gezocht worden en dus is het van groot belang om ook online op te vallen. U zult als ondernemer wellicht al over een website beschikken, en regelmatig aandacht besteden aan de vindbaarheid van uw bedrijf. Maar bent u ook zichtbaar? In deze blog vertelt Places.nl u hoe u opvalt met een bedrijfsvideo.

Het belang van een bedrijfsvideo

Videomarketing is een opkomende trend. Alleen een website hebben is tegenwoordig niet meer genoeg. U moet ook visuele aantrekkingskracht hebben, wil u uw potentiële klant omzetten tot een echte, betalende klant. Online aanwezigheid van uw bedrijf met de juiste foto's en video's draagt bovendien bij aan de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Consumenten worden online steeds actiever en ze surfen dan ook vaker vanaf mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Dit biedt u als ondernemer een uitstekende kans om op te vallen met een bedrijfsvideo. Het is een originele manier van promoten, die zeker door mkb'ers nog relatief weinig wordt ingezet. Dat is zonde, want het creëren van een bedrijfsvideo hoeft echt niet duur of ingewikkeld te zijn.

Een bedrijfsvideo op Telefoonboek.nl

Dat u met de juiste afbeeldingen opvalt tussen andere ondernemingen in dezelfde branche is duidelijk. Maar hoe komt u nu gemakkelijk aan zo'n bedrijfsvideo? Telefoonboek.nl maakt deze graag voor u. Bij alle advertentiepakketten van Telefoonboek heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfslogo, foto's en video's te tonen. Vanaf een pakket Places Plus, waar u al voor enkele euro's per maand gebruik van maakt, creëren wij een videopresentatie voor u. Hoe het werkt? U levert afbeeldingen aan die vervolgens worden verwerkt tot een professionele slideshow. Uw foto's dienen als achtergrondafbeelding, en met tekst wordt verduidelijkt wat uw onderneming doet, in welke regio in werkzaam bent en natuurlijk hoe potentiële klanten u kunnen bereiken. Dit alles wordt ondersteund door achtergrondmuziek. Zo wordt uw onderneming op een aantrekkelijke manier gepresenteerd, en valt u direct op. Hieronder vindt u een voorbeeld: Heeft u interesse in een bedrijfsvideo op Telefoonboek? Neem dan contact op met onze klantenservice via 024-3555299. Wij helpen u graag op te vallen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!