Places logo
Menu

Places Reviews: ontdek nu de kracht van online reviews!

Places Reviews: ontdek nu de kracht van online reviews!

Ongeveer een jaar geleden introduceerde Telefoonboek.nl online ratings. Hiermee kunnen bezoekers van Telefoonboek.nl laten weten wat ze van uw bedrijf vinden door uw bedrijf een cijfer te geven. Inmiddels is het met de komst van online reviews ook mogelijk om deze beoordeling te onderbouwen. In deze blog vertelt Places u meer over de rol van online reviews en wat deze voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Dit is de kracht van online beoordelingen

Vroeger speelde mond-tot-mondreclame een grote rol, maar met de komst van internet is dit veranderd. De consument vraagt niet meer altijd de buurman of slager op de hoek van de straat welk bedrijf hij voor die ene klus ingeschakeld had of welk van de 10 producten hem het best is bevallen, maar struint het internet af op zoek naar bevestiging. Daarnaast speelt ook een gebrek aan tijd of zin om meerdere opties in overweging te nemen een rol. Een makkelijke en snelle oplossing voor het maken van een keuze is dan om te vertrouwen op de mening van een ander op internet, die bijvoorbeeld uitgedrukt is in online ratings of online reviews. Reviews kunnen een krachtig effect hebben op het koopgedrag van de consument, aangezien mensen van nature sterk de neiging hebben om te vertrouwen op meningen van anderen.

Nodig uw klanten uit u te beoordelen en werf reviews

Wanneer klanten op Telefoonboek.nl op zoek zijn naar bedrijfsgegevens, komen ze mogelijk op uw bedrijfspagina terecht. Naast de contactgegevens en algemene informatie is ook te zien wat andere klanten van uw bedrijf vinden. Voor u als ondernemer is dit zeer interessant en daarom heeft Places haar opties binnen Places Reviews uitgebreid. Met Places Reviews kunt u nu als ondernemer ook online reviews verzamelen voor uw bedrijf. Deze reviews zijn zichtbaar op uw eigen reviewpagina en tevens voor iedereen toegankelijk. De reviewpagina geeft een duidelijk overzicht van uw klantbeoordelingen die verzameld zijn. Daarnaast kunt u uw eigen reviewpagina personaliseren, door bijvoorbeeld het uiterlijk van de pagina aan te passen aan uw huisstijl of een bedrijfslogo of slogan toe te voegen. Als ondernemer kunt u nu ook zelf uitnodigingen versturen naar uw klanten en hen vragen om uw bedrijf te beoordelen. De uitnodiging is een unieke e-mail die verstuurd wordt vanuit u als ondernemer naar de door u geselecteerde klanten. Uiteraard kunt u de standaard tekst welke uw klanten te zien krijgen in de e-mailuitnodiging aanpassen. Een andere slimme manier om reviews te werven is door bijvoorbeeld op social mediapagina's de link naar de uw persoonlijke reviewpagina te delen, of een tablet bij de kassa te leggen zodat u uw klanten in de winkel direct kunt vragen om uw bedrijf te beoordelen.

Maak uw eigen reviewpagina aan op Places.nl!

Kortom, online reviews kunnen u waardevolle informatie opleveren. Ze bevatten directe feedback vanuit uw klanten, stralen betrouwbaarheid uit, helpen uw (potentiële) klanten bij het maken van een keuze en vergroten daarnaast ook nog uw online vindbaarheid. Genoeg redenen voor u als ondernemer om aan de slag te gaan met het maken van een eigen reviewpagina! In slechts 2 minuten heeft u uw eigen bedrijvenpagina op Places Reviews aangemaakt en kunt u maandelijks gratis tot 150 uitnodigingen per e-mail versturen. Heeft u vragen over uw eigen Places Review pagina? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 024 - 3555299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!