Places logo
Menu

Places.nl tips: Besparen op communicatiemiddelen

Places.nl tips: Besparen op communicatiemiddelen

Het leven is al duur genoeg. Als ondernemer hebt u vast al gemerkt dat er veel bedrijven zijn die diensten aanbieden die u best zelf kunt regelen, of die elders goedkoper aangeboden worden. Places.nl weet als geen ander dat het lastig is om het kaf van het koren te scheiden en de juiste diensten te kiezen. Om het u makkelijk te maken, heeft Places.nl een aantal tips op een rij gezet hoe u gemakkelijk op communicatiemiddelen kunt besparen.

Website

Websites zijn als communicatiemiddel niet meer weg te denken het hedendaagse leven. De bedrijfswebsite is wat vroeger het reclamebord in de tuin was, of de advertentie in het lokale sufferdje. Veel mensen vinden het lastig om een goede website te maken. Er is erg veel keus in bedrijven die voor u een website kunnen aanmaken. Vaak betaalt u dan wel hoge hostingkosten en duurt het lang voordat een probleem aan uw website is opgelost. Places.nl biedt u de oplossing met het nieuwe Places Websites. Met Places Websites kunt u gemakkelijk een eigen website maken en kunt u uw website zo inrichten als u zelf wilt. Ook wordt uw website gratis door Places.nl gehost.

Visitekaartjes

Het hebben van een visitekaartje is voor een ondernemer onmisbaar. Er zijn tegenwoordig erg veel bedrijven die aanbieden om online een visitekaartje voor u te maken. Maakt u gebruik van Places Websites, dan creëert u tegelijkertijd uw eigen online visitekaartje. Uw contactgegevens worden overzichtelijk getoond voor bezoekers.

Online vindbaarheid

In dit digitale tijdperk zullen (potentiële) klanten die naar uw bedrijf op zoek gaan allereerst uw bedrijf online proberen te vinden. Zeker telefoonnummers worden vaak online gezocht. Wilt u uw bedrijf beter vindbaar maken? Zorg dan voor een goede vermelding op Telefoonboek.nl. Bij een gratis vermelding bent u al verzekerd van een basis online vindbaarheid. Wilt u beter vindbaar zijn en bijvoorbeeld bij de zoekresultaten bij een aantal zoekwoorden of plaatsen bovenaan eindigen? Dan kunt gebruik maken van een van de advertentiepakketten. Een goede online vindbaarheid zorgt voor meer klanten en dus meer omzet.

Telefonische bereikbaarheid

Als ondernemer weet u als geen ander dat een goede telefonische bereikbaarheid ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf extra klanten binnenhaalt. Places.nl begrijpt dat u soms te druk bent om de telefoon op te nemen. De Places Antwoordservice is dan de oplossing. Hierbij nemen onze professionele telefonistes de telefoon op volgens uw eigen gekozen script. Zo kunt u, ook als u erg druk bent, ervoor zorgen dat u geen telefoontjes mist en uw (potentiële) klanten te woord kunt staan op een moment dat het voor u uitkomt. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk op het nummer 024 3555 299, bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur of via info@places.nl. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!