Places logo
Menu

Places.nl biedt kenniscentrum aan ondernemers

Places.nl biedt kenniscentrum aan ondernemers

Places.nl, de website waar ondernemers hun bedrijfsgegevens voor Telefoonboek.nl en Openingstijden.com kunnen beheren, gaat zich ontwikkelen tot online kenniscentrum. Op deze wijze wil Places deze ondernemers helpen bij het succesvol promoten van hun MKB-bedrijf.

Behoefte aan kennis en informatie

Places.nl merkt dat er onder ondernemers veel behoefte is aan informatie en advies over online promotie. Veel ondernemers kennen het belang van bijvoorbeeld online vindbaarheid of social media, maar weten niet hoe zij dit moeten toepassen voor hun eigen onderneming. Door een online kenniscentrum op 70-640 te bouwen, kunnen ondernemers op Places terecht voor ondersteuning.

Dagelijks blog met tips voor het MKB

Door middel van een dagelijks blog biedt Places praktische tips en handvaten. De onderwerpen zijn divers; van een stappenplan voor het opzetten van een Facebookpagina tot subsidieregelingen voor het MKB. Alle onderwerpen waar een ondernemer mee te maken kan krijgen worden behandeld, met een nadruk om online marketing en promotie.

Places.nl: meer dan online telefoonboek

Via Places.nl is het voor ondernemers mogelijk om zelf de bedrijfsgegevens zoals deze op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com staan te beheren. Bijna 40.000 bedrijven 1z0-051 hebben dit sinds de start van Places.nl in mei 2012 gedaan. Hiermee verbeteren zij hun online vindbaarheid en verzekeren ze zich ervan dat hun adres- of contactgegevens juist op internet vermeld staan. Maar niet alleen de online bedrijfsgegevens kunnen via Places.nl beheerd worden; Places kan ook ingezet worden voor het promoten van kortingsacties en aanbiedingen. Hiermee is Places dé online plek voor alle online marketing en promotievan MKB-bedrijven.

Places.nl merkt dat er onder ondernemers veel behoefte is aan informatie en advies over online promotie. Door middel van een dagelijks blog biedt Places praktische tips en handvaten. Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. In het afgelopen jaar hebben ruim 40.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!