Places logo
Menu

Places Antwoordservice: nieuwe functies

Places Antwoordservice: nieuwe functies

Places.nl heeft er al vaker over geschreven: Places Antwoordservice. Places Antwoordservice neemt voor u de telefoon aan als u hiertoe zelf niet in staat bent. Bijvoorbeeld in de avonduren, in het weekend, maar ook als u in gesprek bent of simpelweg even niet gestoord wilt worden. Met Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. De Places Antwoordservice is Places.nl is continu bezig om de dienst te verbeteren en zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Zo nemen onze telefonistes de telefoon aan volgens het script dat u als ondernemer aan ons heeft doorgegeven. Nadat er een gesprek voor u is aangenomen, ontvangt u ook direct een gespreksnotificatie, zodat u weet wie u heeft geprobeerd te bereiken en waarom precies. Maar er is meer. Zo zijn er de afgelopen tijd een aantal nieuwe functies bijgekomen. Kijkt u mee naar de nieuwste mogelijkheden van Places Antwoordservice?

24/7 bereikbaar

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft de Places Antwoordservice de bereikbaarheid onlangs uitgebreid naar 24/7. Ieder uur van de dag, elke dag van de week staan onze telefonistes voor u klaar om de telefoon voor uw bedrijf op te nemen. Natuurlijk kunt u uw voorkeuren met de Places Antwoordservice servicedesk bespreken.

Notificatie naar de juiste persoon

Heeft uw bedrijf meerdere werknemers, dan kunt u de functie van deze personen en de bijbehorende -mailadressen aangeven op uw persoonlijke dashboard. Als een klant belt met een vraag voor een specifieke medewerker, dan zal de telefoniste van de Places.nl Antwoordservice de gespreksnotificatie naar deze medewerker doorsturen. Gespreksnotificaties gaan daarnaast ook altijd naar u als hoofdgebruiker van het Places-account, zodat u het overzicht kunt behouden. Zo kunt u als ondernemer uw klanten zo snel mogelijk van een goede service bedienen.

Direct doorverbinden naar de juiste persoon in uw bedrijf

Als u meerdere medewerkers heeft die niet gelijk in staat zijn om de telefoon op te nemen, dan kunt u aangeven dat u graag wilt dat onze telefonistes de beller doorschakelen. Zo hebt u snel de juiste beller bij de juiste persoon. U kunt deze optie aan- of uitzetten op uw persoonlijke dashboard wanneer u wilt.

Binnenkort: Afspraken plannen

In de toekomst is het ook mogelijk om Places Antwoordservice toegang te geven tot uw agenda. Zo kunnen er voor u afspraken ingepland worden. Met een bètaversie wordt momenteel getest. Places.nl houdt u natuurlijk op de hoogte wanneer deze functie volledig beschikbaar is.

Ervaar Places Antwoordservice met een gratis proefmaand

Om u kennis te laten maken met Places Antwoordservice, biedt Places.nl u de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis proefpakket. Gedurende 30 dagen kunt u dan kosteloos gebruik maken van deze dienst. Wilt u uw bedrijf beter telefonisch bereikbaar laten zijn door middel van ervaren en professionele telefonistes, probeer dan nu Places Antwoordservice! Wilt u na de proefmaand Places Antwoordservice blijven gebruiken? Dan kunt uw bereikbaarheid blijvend vergroten tegen een aantrekkelijk tarief. U heeft de keuze uit zes bundels, zo heeft u altijd een bundel die bij uw bedrijfsactiviteiten past. Places Antwoordservice biedt de grootste bereikbaarheid en hanteert het goedkoopste tarief. Natuurlijk zonder verborgen kosten voor het instellen van een script of het versturen van berichten. Neem contact op via 024 - 3506953, wij helpen u graag uw bereikbaarheid te vergroten!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!