Places logo
Menu

Places Antwoordservice: altijd bereikbaar, ook in noodgevallen!

Places Antwoordservice: altijd bereikbaar, ook in noodgevallen!

Places Antwoordservice is er voor de ondernemer die geen telefoontjes meer wil missen, maar ook voor bedrijven die voornamelijk buiten kantoortijden of met een storingsdienst werken en 24/7 bereikbaar moeten zijn. Biedt uw bedrijf hulp bij noodgevallen, of moet u 24/7 bereikbaar zijn? Dan is Places Antwoordservice interessant voor u. Onze medewerkers zijn 24/7 te bereiken en bieden hulp namens uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Onze medewerkers beantwoorden uw telefoonoproepen, wanneer u zelf niet in staat bent om op te nemen. De benodigde gegevens worden genoteerd en in een bericht naar u toegestuurd, zodat u op een later tijdstip alsnog contact op kunt nemen. Als er sprake is van een storingsdienst of een spoedgeval is het ook mogelijk om uw klanten vanuit de antwoordservice door te verbinden naar bijvoorbeeld een monteur die op dat moment aan het werk is. Er wordt ook altijd een bericht achtergelaten voor uw eigen administratie, zodat u de boodschap na kunt gaan om eventuele problemen verder op te lossen. Het is daarnaast mogelijk om speciaal voor spoedgevallen een script op te stellen. Aan de hand van dit script kunnen onze medewerkers uw klant zo goed mogelijk helpen door gerichte vragen te stellen. Hierdoor kunnen zij inschatten naar welke monteur ze de klant door kunnen verwijzen. Voordat de klant uw medewerker te spreken krijgt, is uw medewerker bovendien op de hoogte van het probleem van uw klant. Uw klant hoeft op die manier het probleem niet nog een keer uit te leggen en dit zorgt voor een soepele afhandeling.

Probeer nu 30 dagen gratis

Het is nu mogelijk om 30 dagen gratis gebruik te maken van Places Antwoordservice. Gedurende die periode nemen onze telefonistes uw telefoontjes aan, als u daar zelf niet toe in staat bent. U ontvangt van alle oproepen een bericht zodat u een overzicht heeft van uw gemiste oproepen. Na 30 dagen stopt het proefpakket automatisch. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het gratis proefpakket? Neem dan vrijblijvend contact op met 024 - 3506953. Wij helpen u graag!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!