Places logo
Menu

Optimale telefonische bereikbaarheid met Places Antwoordservice

Optimale telefonische bereikbaarheid met Places Antwoordservice

December is van oudsher een drukke maand waarin veel omzet gedraaid kan worden. Ook uw onderneming ziet wellicht een stijging in het aantal verkopen vergeleken met de overige maanden van het jaar. Maar meer klanten kan ook inhouden dat u vaker telefonisch wordt benaderd, en dat is zeker in de drukke decembermaand niet altijd op te vangen. In deze blog legt Places.nl uit hoe u uw telefonische bereikbaarheid verbetert.

Drukke decembermaand

U zult het wellicht afgelopen weken al gemerkt hebben in de aanloop naar 5 december: meer telefoonverkeer en vragen over uw assortiment. Want waarom zou uw klant eerst langskomen om vervolgens met lege handen naar huis te gaan? Het is vele malen gemakkelijker om eerst even te bellen om zo zeker te weten dat een bepaald cadeau nog in uw assortiment aanwezig is.

Het beantwoorden van een dergelijk telefoontje is van groot belang. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel klanten bij geen gehoor direct overstappen naar de concurrent. Mist u dus dat ene telefoontje, dan kan het zijn dat de beller besluit om helemaal niet meer naar uw winkel te komen. En dat zou zonde zijn. Gelukkig kunt u uw telefonische bereikbaarheid gemakkelijk verbeten.

24/7 bereikbaar

Het is inmiddels al pakjesavond geweest, maar er is een grote kans dat voor u de drukte nog niet gaat liggen. Met ook de kerstdagen in aantocht kunt u nog veel telefonisch verkeer verwachten. Zorg er daarom voor dat u ook dan goed telefonisch bereikbaar bent en sluit 2015 nog optimaal af!

Met Places Antwoordservice bent u 24/7 bereikbaar. Kunt u zelf uw oproep niet beantwoorden, dan wordt uw oproep door een van onze professionele telefonistes aangenomen. Uw klant wordt daarbij vakkundig te woord gestaan en u ontvangt na het gesprek direct een gesprekssamenvatting per mail. Zo kunt u zodra het u uitkomt hiermee aan de slag.

Proefpakket

Wilt u optimale telefonische bereikbaarheid ervaren? Maak dan direct gebruik van een proefpakket en ervaar 30 dagen lang geheel kosteloos onze dienst. Bel voor meer informatie met onze klantenservice op het nummer 024-3555299. Wij helpen u graag het meeste te halen uit deze drukke decembermaand!

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!