Places logo
Menu

Opstarttips voor een groot bereik

Opstarttips voor een groot bereik

Voor u als startende ondernemer is het belangrijk om snel naamsbekendheid te verwerven. Maar hoe doet u dat zonder kostbare tijd te verliezen? Places.nl biedt u 4 manieren waarop u snel en gemakkelijk potentiële klanten kunt bereiken.

1. Succesvol adverteren

Reclame beïnvloedt ons onbewust en is daarom het meest succesvol wanneer we niet direct doorhebben dat we eraan worden bloot gesteld. De merknaam wordt door herhaalde blootstelling in onze hersenen gekoppeld aan het product of de dienst. Adverteren via Places.nl werkt daarbij optimaal. Met een uitgebreide bedrijfsvermelding op Telefoonboek bent u bent vindbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.nl en heeft u een bereik van 6,6 miljoen potentiële klanten per maand! Op deze manier adverteren is zo succesvol, omdat u ook kan worden gevonden op andere zoekwoorden en plaatsnamen die aan u gerelateerd zijn. Meer weten? Lees dan meer over adverteren!

2. Reviews

De onbewuste beïnvloeding door reclame werkt het beste, wanneer uw merknaam positieve associaties oproept bij potentiële klanten. Het is daarvoor belangrijk om het vertrouwen van de klant te winnen. Dat doet u door hen te overtuigen met de beoordelingen van bestaande klanten. Met een Places Reviewpagina verzamelt u gemakkelijk beoordelingen. Tevens kunt u via deze dienst direct reageren op reviews en potentiële klanten een zelfontworpen e-mail-uitnodiging met meer informatie sturen. Een slimme manier om uw conversie te verhogen!

3. Antwoordservice

Het contactmoment tussen ondernemer en (potentiële) klant blijkt doorslaggevend te zijn om hem of haar te overtuigen van een potentiële aankoop. Als ondernemer bent u natuurlijk niet de hele dag lang in staat de telefoon aan te nemen , maar een klant kan afhaken wanneer er niet wordt opgenomen. Een antwoordapparaat als oplossing is onpersoonlijk. Met Places Antwoordservice bent u wel 24/7 bereikbaar, maar u kunt de telefoon laten beantwoorden door onze dienst wanneer u andere bezigheden heeft. Onze medewerkers worden getraind om de telefoon aan te nemen zoals u wenst of de beller door te verbinden naar de juiste persoon. Vergroot het serviceniveau van uw bedrijf en mis geen klant meer! U kunt zich hier aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

4. Website

Een eigen website is als bedrijf onmisbaar, maar voor u als startende ondernemer kan het lastig zijn om een goede website op te zetten. Hoe kunt u het meeste halen uit de website? Wat is een passend design voor hetgeen dat uw firma biedt? Hoe zorgt u dat uw website een zakelijke indruk maakt? Met de dienst van Places.nl kunt u het maken van de website uitbesteden, maar wel zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien. Via deze dienst wordt uw website ook getoond op Telefoonboek.nl en Openingstijden.nl. Op die manier bent u te vinden door 6,6 miljoen Nederlanders! Bekijk hier de verschillende thema's waaruit u kunt kiezen.

Op zoek naar meer handige opstarttips voor u als ondernemer? Kijk dan hier. Wilt u meer weten over de diensten van Places, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice op 024-3555299. We helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!