Je openingstijden online correct weergevenGrow Your Business

Wanneer mensen iets zoeken gaat dit gemakkelijk via hun mobiel: even snel kijken of de kapper nog open is, of het restaurant al geopend is of dat een bepaalde winkel in het weekend geopend is. Mensen raadplegen zoekmachines voor alles. Dat beseffende is het erg handig dat jij als bedrijf dan in één oogopslag laat zien zien wat jouw openingstijden zijn. Denk bijvoorbeeld aan Google, je vult een zoekterm in en bij resultaten staat er aan de rechterkant een bedrijfsvermelding. Deze geeft het adres, een impressie en de openingstijden van het bedrijf weer. Klanten weten dat dit meestal klopt, dus klikken niet op jouw website, maar nemen dat voor waar aan.

Veel werk

Je raadt het waarschijnlijk al, het is dus erg van belang dat je openingstijden daar goed staan. Normaliter zal daar ook niet veel aan wijzigen, maar in vakantietijd wil dit nog wel eens anders zijn. Wat veel ondernemers ervaren is dat zij op diverse platforms een vermelding hebben: bij Google, maar ook bij Apple, Bing en diverse navigatiesystemen. Op al die plaatsen de vermelding aanpassen is vaak, voor ondernemers, onnodig veel werk, en het achterhalen van alle wachtwoorden is nog meer werk.

Klanten

Voor je klanten is het echter wel van belang dat dit allemaal klopt. We leven nu eenmaal in een digitaal tijdperk waarin we Google meer vertrouwen dan elkaar. Mocht een klant uitgaan van de openingstijden van Google, of van bijvoorbeeld openingstijden.com, en dit blijkt niet te kloppen, dan neemt de klant jou dit kwalijk. Jij bent op dat moment een klant kwijt en dit kan een negatief idee achterlaten over jouw bedrijf. De klant gaat het product elders halen en wordt mogelijk daar een vaste klant. Jouw nalatigheid kan je dus klanten kosten, op zich al genoeg reden om de moeite wel te nemen. Maar wat nou als je dit in één keer geregeld kunt hebben?

Places.nl

Places.nl biedt diverse Bedrijfsvermelding pakketten. Als klant van Places.nl heb jij 1 portal waarin jij ál je online zaken regelt. Je maakt een account aan en voert daar eenmalig al je bedrijfsgegevens in. Vervolgens zetten wij je bedrijfsgegevens door naar tientallen andere partijen, waaronder Google, Bing & Apple, waardoor het ook daar correct staat. Ga jij een week op vakantie en ben je daardoor enkele dagen gesloten? Geen probleem, vink dit eenvoudig aan in je Places portal, zorgen wij dat het op al je bedrijfsvermeldingen weergegeven wordt. Jouw klanten zien dat er een tijdelijke wijziging in je openingstijden is en passen zich daarop aan. Jij geen klanten kwijt, jouw klanten tevreden met de informatie.

Aanmelden

Benieuwd wat Places.nl voor jou kan betekenen, of hoe wij onszelf gemakkelijk voor je terugverdienen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vul hieronder je gegevens in en we bellen je snel terug, of neem direct contact op via 024 2005 474.

Foto: Canva


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek