Places logo
Menu

De vijf best beoordeelde tuincentra

De vijf best beoordeelde tuincentra

Nog niet begonnen met het ophangen van kerstdecoratie? Dan kan het goed zijn om nog voor de feestdagen even langs een tuincentrum te rijden. En daar zijn er nogal wat van in Nederland: bij Telefoonboek.nl staan maar liefst 994 bedrijven in deze categorie geregistreerd. Vooral in het weekend staan er flinke files voor alle tuincentra die ons land rijk is. Maar welke zijn het trotseren van die drukte nou écht waard? Telefoonboek zocht het voor je uit.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte tuincentrum. Hierbij kunnen zij de algemene indruk beoordelen, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding. Een bedrijf moet minimaal 10 van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Ontbreken Ketens

Wat opvalt, is dat er in deze lijst vrij weinig ketens zoals Intratuin, Overvecht en Tuinwereld zijn opgenomen. De best beoordeelde tuincentra zijn voornamelijk lokaal opgezette bedrijven: namen als Tuin Groen Stadskanaal, Verstraten Walhout en de Kroon Flowers passeren de revue. Ook ontbreken de grote steden: het gaat in deze lijst vooral om tuincentra in kleinere dorpen en steden als Milsbeek, Boskoop en Zwaanshoek.

Bereikbaarheid

Ook qua telefonische bereikbaarheid scoren deze bedrijven erg goed: bij bijna alle tuincentra in deze lijst zijn bijna geen telefonische klachten geregistreerd.

Dit zijn de vijf best beoordeelde tuincentra:

1.Tuin Groen Stadskanaal

Plaats: Stadskanaal Gemiddelde score: 9,7

2.Verstraten Walhout Tuincentrum

Plaats: Middelburg Gemiddelde score: 9,4

3.De Kroon Flowers

Plaats: Milsbeek Gemiddelde score: 9,3

4.Tuincentrum Albert De Jong

Plaats: Boskoop Gemiddelde score: 8,9

5.Global Garden

Plaats: Zwaanshoek Gemiddelde score: 8,8

Over TelefoonboekMet 6,6 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Places.nl en Openingstijden.com, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben ruim 130.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!