Places logo
Menu

Op zoek naar een goede fotograaf? Dit zijn de 5 best beoordeelde fotografen op Telefoonboek.nl

Op zoek naar een goede fotograaf? Dit zijn de 5 best beoordeelde fotografen op Telefoonboek.nl

Door de opkomst van digitale technologie is de keuze in fotografen tegenwoordig groter dan ooit. Ieder met zijn of haar eigen stijl. Of het nu gaat om het vastleggen van een gezinsportret foto, landschap of stilleven, een goede fotograaf weet precies dat ene moment vast te leggen. Wilt u weten welke fotografen hierin zijn geslaagd en goed worden beoordeeld op Telefoonboek.nl? Lees dan snel verder.

Ratings

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen fotografen beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Daarnaast kunnen bezoekers de bedrijven beoordelen met een cijfer tussen 1 en 10. Indien gewenst kan daar een geschreven beoordeling aan toegevoegd worden. Het aantal keer dat een fotograaf is beoordeeld en de gemiddelde score die is toegekend door de bezoeker, bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking.

Fotografen scoren gemiddeld een 7,2

Over het algemeen worden fotografen goed beoordeeld. In totaal zijn er door bezoekers 6031 beoordelingen op Telefoonboek.nl gegeven voor fotografen. Het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen is een 7,2. In totaal zijn er 5424 voldoendes en 607 onvoldoendes gegeven. Het gemiddelde van de voldoendes is vrij hoog: namelijk een 7,3. Het gemiddelde van de onvoldoendes ligt daarentegen relatief laag: namelijk een 4,4.

Top vijf best beoordeelde fotografen

  1. Elena Jongman Fotografie uit Assen met 44 ratings en een 9,7 gemiddeld;
  2. Staetement Vastgoed Visualisatie uit Schiedam met 37 ratings en een 9,4 gemiddeld;
  3. Van Deelen Schoenmode & Fotografie uit Elst (Gelderland) met 39 ratings en een 8,9 gemiddeld;
  4. Pim Velthuizen Fotografie uit Apeldoorn met 42 ratings en een 8,5 gemiddeld;
  5. Empire Studios uit Zoetermeer met 31 ratings en een 6,5 gemiddeld.
    ​

De resultaten

De vijf best beoordeelde fotografen scoren relatief hoog bij de consument. Op nummer één staat Elena Jongman Fotografie uit Assen. Zij scoort veruit het hoogst met de beoordelingen, namelijk een 9,7. Klanten zijn te spreken over de professionaliteit met kinderen en klantvriendelijkheid. Op nummer twee staat met een 9,4 Staetement Vastgoed Visualisatie. Deze fotograaf wordt volgens de beoordelingen omschreven als servicegericht. Verder zijn klanten erg te spreken over de pure kwaliteit van foto's en video. Op de derde plaats staat Van Deelen Schoenmode & Fotografie met een 8,9. Deze fotograaf wordt voornamelijk gewaardeerd om het vriendelijke personeel en de prijs/kwaliteit verhouding. Met een 8,9 staat op de vierde plaats Pim Velthuizen Fotografie, waarbij klanten voornamelijk te spreken zijn over de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Tot slot komt op de vijfde plaats Empire Studios met een 6,5. Volgens de beoordelingen is deze fotograaf flexibel en goed in omgang met kinderen.


Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!