Places logo
Menu

Ook uw online vindbaarheid en telefonische bereikbaarheid vergroten?

Ook uw online vindbaarheid en telefonische bereikbaarheid vergroten?

Als (startende) ondernemer zult u merken dat uw bedrijf niet zomaar door uw klanten gevonden wordt. Zo wil het feit dat uw bedrijf bestaat, niet automatisch zeggen dat uw doelgroep weet dat ze bij u het beste terechtkunnen voor het door hen gewenste product of dienst. Daarom is het verstandig om te investeren in uw online vindbaarheid én telefonische bereikbaarheid. Zo voorkomt u dat u klanten misloopt doordat zij niet in contact met u kunnen komen.

Vergroot uw online vindbaarheid

Telefoonboek is met maandelijks 6,6 bezoekers Nederlands meest complete bedrijvengids. Dit zijn 6,6 miljoen potentiële klanten die op zoek zijn naar uw bedrijf! Met een advertentie op Telefoonboek.nl zorgt u ervoor dat klanten uw adres en telefoonnummer beter kunnen vinden. Met een uitgebreide bedrijfsvermelding valt u namelijk direct op tussen uw concurrenten. Niet alleen is het belangrijk dat klanten u telefonisch kunnen bereiken, maar de vindbaarheid hoog in de Googleresultaten schept ook een enorm vertrouwen. Daarnaast kunt u gemakkelijk en snel uw openingstijden toevoegen en wijzigen. Zo weten klanten wanneer ze bij u terecht komen, en voorkomt u dat zij onverhoopt voor een gesloten deur komen te staan. Vindbaar zijn via Places hoeft daarnaast helemaal prijzig te zijn, want ook uw gratis bedrijfsvermelding is binnen enkele minuten geplaatst.

24/7 telefonisch bereikbaar

Verder biedt Places.nl u ook de mogelijkheid om beter bereikbaar te blijven. Met de antwoordservice van Places hoeft u nooit meer een telefoontje te missen. Wij nemen de telefoon voor u op, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Places Antwoordservice zorgt ervoor dat uw klant dichtbij blijft en persoonlijk contact heeft. Het vertrouwen dat u schept als u te allen tijden bereikbaar bent voor de klant is enorm. Uw gemiste telefoontjes worden aangenomen, kort samengevat en naar u toegestuurd via de mail. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot een overzicht met alle klanten die contact met u zoeken. Zo bent u geen kostbare tijd kwijt aan het aannemen van telefoontjes maar kunt u uw tijd besteden aan echt nuttige zaken. Deze service van Places is daarnaast ook helemaal gratis uit te proberen. De proefperiode stopt automatisch na 30 dagen, u zit dus nergens aan vast! Nog meer redenen om de antwoordservice van Places te gebruiken? Klik hier! Wilt u uw online vindbaarheid verder vergroten? Denk dan bijvoorbeeld aan het aanmaken van een website, of het verzamelen van online beoordelingen. Places kan u daarin helpen met Places Websites en Places Reviews. Advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice op 024-3555299!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!