Places logo
Menu

Online telefoonnummers en openingstijden opzoeken gebeurt in Zwolle vooral via desktop

Online telefoonnummers en openingstijden opzoeken gebeurt in Zwolle vooral via desktop

Telefoonboek.nl en Openingstijden.com zijn samen goed voor meer dan 6,6 miljoen bezoekers en beschikken over ruim 1,6 miljoen bedrijfsvermeldingen. Een erg nuttige bron om bedrijfsinformatie op te zoeken, maar ook voor bedrijven een goede kans om meer klanten te krijgen. Maar waar zoeken consumenten nu precies op? En verschilt dit per plaats? Vandaag kijken we naar het online zoekgedrag (desktop en mobiel) van de afgelopen 6 maanden in Zwolle.

Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en is na Enschede de grootste stad van deze provincie. Zwolle telt 125.709 inwoners en heeft een oppervlakte van 111,33 vierkante kilometer. De stad wordt ook wel Hanzestad genoemd, omdat het in de Middeleeuwen deelnam aan een samenwerkingsverband voor handelaren.

Wat zoeken inwoners van Zwolle voornamelijk op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com?

De telefoonnummers die vooral gezocht worden in Zwolle zijn die van het Zilveren Kruis Zorgkantoor, Humphreys restaurant en die van het Wehkamp Finance Hoofdkantoor. Ook het PostNL Distributiecentrum en de ING Bank worden vaak opgezocht door consumenten. De bedrijven waarvan de openingstijden vaak worden opgezocht zijn La Place, de Plus, RDW Keuringsstations en die van de Apple winkel.

Zoekgedrag vaker via desktop

Zowel het opzoeken van telefoonnummers als openingstijden gebeurt vaker online dan mobiel. Dit is ook te zien in het overzicht hieronder. Wat wel opvallend is, is dat voor Openingstijden.com de percentages van zoekopdrachten via desktop een stuk hoger liggen. Bij Telefoonboek.nl zijn deze percentages relatief eerlijker verdeeld.

Top 10 zoekresultaten Telefoonboek.nl van het afgelopen halfjaar:

Top 10 zoekresultaten Openingstijden.com van het afgelopen halfjaar:

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!