Places logo
Menu

Notarissen in Limburg telefonisch het slechtst bereikbaar

Notarissen in Limburg telefonisch het slechtst bereikbaar

Bij de aankoop van een huis zal de notaris het officieel maken. Een notaris is namelijk bevoegd om officiële documenten te maken. Naast het kopen van een huis kan een notaris bijvoorbeeld ook een testament of huwelijkse voorwaarden maken. Wanneer u in een situatie komt waarbij een notaris nodig is, zult u contact op moeten nemen. De snelste manier is vaak om via de telefoon de notaris te bellen. Maar zijn notarissen telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.395 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Notaris'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 32 notarissen het geval, hetgeen neerkomt op 2,3% van de gevallen. Dat betekent dat 97,7% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van notarissen per provincie valt op dat Limburg het hoogste percentage slecht bereikbare notarissen heeft. Daar was 8% niet goed bereikbaar. Groningen en Flevoland komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen notarissen gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Goede cijfers

Notarissen scoren redelijk goed op telefonische bereikbaarheid, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is een goede zaak dat de meeste notarissen snel hun telefoon opnemen. Mensen kunnen soms met urgente zaken zitten waarbij het belangrijk is dat er snel gehandeld wordt. Qua telefonische bereikbaarheid zit het in ieder geval goed bij de notarissen."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Limburg: 8%

Drenthe: 6,9%

Friesland: 6,6%

Zeeland: 6,3%

Overijssel: 4,3%

Zuid-Holland: 4,2%

Noord-Holland: 2,4%

Gelderland: 2%

Noord-Brabant: 1,5%

Utrecht: 1%

Groningen: 0%

Flevoland: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!