Places logo
Menu

Nieuw op Places.nl: Ondersteuning bij uw marketing!

Nieuw op Places.nl: Ondersteuning bij uw marketing!

Succesvol uw bedrijf promoten is minstens zo belangrijk als goed gevonden worden. Daarom helpt Places.nl u nu ook met het ontwerpen van uw logo, het schrijven van teksten, het opzetten van uw social media campagne en het presenteren van uw bedrijf via video.

Online en offline presentatie van uw MKB

Als ondernemer weet u waarschijnlijk als geen ander dat het runnen van uw eigen onderneming druk kan zijn. Hierdoor blijft er vaak te weinig tijd over voor uw marketing en promotie. Of misschien zit u vol met ideeën voor de promotie van uw bedrijf, maar bezit u niet de kennis om deze uit te voeren. En dat terwijl goede marketing en belangrijke succesfactor is voor uw onderneming. Places.nl helpt u daarom graag bij de promotie van uw bedrijf. Van advertentieopmaak, advies over online adverteren en grafisch ontwerp tot het maken van aansprekende afbeeldingen voor uw website of social media. Zo maakt Places.nl samen met u uw online en offline marketing tot een groot succes.

Social media: verbeter het contact met uw klanten

social

Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over social media? Het inzetten van Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+ voor uw onderneming wordt steeds belangrijker. Zo kunt u uw contact met klanten goed onderhouden en leuke acties opzetten om meer potentiële klanten te werven of naamsbekendheid te verkrijgen. Maar hoe kunt u eigenlijk een social media pagina opzetten en succesvol maken? En wat als u te weinig tijd heeft om de mogelijkheden van social media te benutten? Places.nl maakt de stap naar social media vanaf nu een stuk makkelijker. Onze social media experts zetten uw social media pagina('s) op en/of onderhouden deze. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf ook online zichtbaar wordt in social media waardoor uw bereik wordt vergroot.

Bedrijfslogo: straal professionaliteit uit

logo

Naast social media is ook een logo erg belangrijk voor de presentatie van uw bedrijf. Potentiële klanten kunnen u hieraan herkennen en uw bedrijf oogt een stuk professioneler. Heeft u nog geen logo of is uw logo aan vernieuwing toe? Dan helpt Places.nl u graag door het ontwerpen van een uniek en professioneel logo. U ontvangt uw logo in meerdere bestandsformaten en in een hoge resolutie. Hierdoor kunt u uw logo overal voor inzetten, van uw website en visitekaartjes tot briefpapier en meer.

Teksten: maak gebruik van onze ervaren tekstschrijvers

tekst

Een sterke tekst voor uw website, advertentie of flyer? Zelf goede teksten schrijven valt nog niet mee. Want hoe brengt u in een aantal zinnen uw boodschap zo over dat uw klanten direct tot actie overgaan? En hoe zorgt u dat de teksten op uw website u beter vindbaar maken in zoekmachines? De ervaren tekstschrijvers van Places.nl schrijven graag aansprekende teksten voor uw MKB. Zij kunnen zowel nieuwe teksten schrijven voor uw website, nieuwsbrief, advertentie of brochure als uw bestaande teksten herschrijven of controleren op spelfouten.

Video: geef een goede indruk van uw MKB aan potentiële klanten

video

Wist u dat het online plaatsen van een video uw vindbaarheid kan vergroten? Daarnaast geeft een video ook nog eens een goede indruk van uw bedrijf of diensten ten opzichte van uw potentiële klanten. Maar wat als u geen tijd heeft om een video te maken of uw budget een grote investering niet toelaat? Places.nl maakt graag een videopresentatie voor u van uw bedrijf. Het enige wat u hoeft te doen is het fotomateriaal hiervoor aanleveren. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een aansprekende video voor u van uw mooiste bedrijfsfoto's, inclusief tekst en muziek. Uw videopresentatie wordt tevens op YouTube geplaatst waardoor u de video bijvoorbeeld ook kunt toevoegen op uw eigen website en uw online vindbaarheid wordt vergroot.

Marketing op maat

Kan uw bedrijf ook wel wat marketing gebruiken, en wilt u meer weten over de nieuwe diensten van Places.nl? Of wilt u graag een persoonlijk advies met betrekking tot de online en offline promotie en online vindbaarheid van uw MKB? Neemt u dan gerust contact op via 024 3555 299. Wij helpen u graag om te bekijken welke mogelijkheden voor u het beste zijn.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!