Places logo
Menu

Mythes over websites

Mythes over websites

Tegenwoordig is er van alles op het internet vinden. Er zijn van allerlei statements te lezen over wat wel en wat niet te doen op het web. Als ondernemer is het van belang een beetje up-to-date te blijven wat betreft online marketing, adverteren en websites. Over die laatste zal Places.nl in deze blog meer vertellen. Wat zijn nou de mythes wat betreft websites?

Wel of geen www

Moet het nou wel of niet? Het is vaak onderwerp van discussie: het wel of niet toevoegen van www voor het webadres. www.places.nl of places.nl zijn twee verschillende websites maar met een korte omleiding is mogelijk om de ene website door te verwijzen naar de ander. Zo kunt u ervoor kiezen om www.places.nl als domeinnaam te kiezen en places.nl om te leiden naar de eerste website. Zo komen bezoekers met allebei de opties terecht op dezelfde website. Meer informatie hierover vindt u in onze blog "Website aanmaken: wel of geen www?".

Error melding

Velen kennen hem wel: de 404 foutpagina. Het betekent dat de pagina niet (meer) bestaat of tijdelijk buiten gebruik is. Wat velen niet weten is dat u ook deze foutpagina kan vormgeven naar uw behoefte. Zo kunt u de foutpagina dezelfde tabellen, menu"s en stijl geven als de rest van uw website zodat klanten niet meteen de pagina wegklikken maar terugkeren naar uw website.

Een standaard 404-foutmelding

Een aangepaste 404-foutmelding

Adresbalk = zoekbalk

Wist u dat u uw zoektermen gewoon in uw de adresbalk kunt invoeren? Wilt u in Google, Yahoo of bijvoorbeeld Bing iets opzoeken? Dan hoeft u niet eerst www.google.com of www.yahoo.com te typen maar u kunt rechtstreeks de zoektermen in de adresbalk plaatsen. U komt dan gelijk terecht bij de zoekresultaten van de zoekmachine die is ingesteld op uw computer, tablet, laptop of telefoon.

Afbeeldingen

Een tijd was het een trend om op uw website zoveel mogelijk afbeeldingen te plaatsen en zo min mogelijk tekst. Nog steeds is het zeker afgeraden om teveel tekst op uw website te plaatsen, maar ook teveel afbeeldingen is geen goede zaak. Tegenwoordig werkt één grote afbeelding - of liever nog een foto - het beste. Deze afbeelding moet dan vanzelfsprekend wel van goede kwaliteit zijn.

Het aanmaken van een website doet u gemakkelijk en snel via Places. Meer informatie of een website aanmaken? Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@places.nl of bel naar 024 3555 299. Wij helpen u graag verder met uw vragen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!