Places logo
Menu

Met een gerust hart uw spullen opslaan? Dit zijn de best beoordeelde opslagbedrijven

Met een gerust hart uw spullen opslaan? Dit zijn de best beoordeelde opslagbedrijven

In Nederland zijn duizenden opslagruimten gevestigd, die opslagruimte aanbieden aan zowel bedrijven als consumenten. Aangezien in deze opslagruimten vaak waardevolle spullen en goederen gestald worden is het noodzaak om te kiezen voor een erkend en betrouwbaar opslagbedrijf. Een lastige opgave, aangezien er alleen al op Telefoonboek.nl meer dan 10.000 bedrijven gecategoriseerd worden als "opslaglocatie". Om uw werk uit handen te nemen, hebben wij van Places Nieuws een overzicht opgesteld van de 10 best beoordeelde opslag bedrijven in Nederland volgens gebruikers.

Gemiddelde beoordeling bedrijven

Naast het opzoeken van bedrijfsinformatie en contactgegevens krijgen consumenten ook de mogelijkheid om een cijfer toe te kennen op basis van algemene indruk, prijs-kwaliteitverhouding en service. Hier kunnen zij ook een toelichting bij geven. Op basis van het aantal beoordelingen en het daarbij horende cijfer wordt een gemiddelde berekend. In de top 10 zijn alleen bedrijven opgenomen die 10 of meer beoordelingen van consumenten kregen.

Top 10 best beoordeelde opslagbedrijven

 1. Boxie24 Opslag Duivendrecht - 10,0
 2. BF Global Logistics B.V. Tilburg - 10,0
 3. B.S.I. Shipping International B.V. Rotterdam - 9,9
 4. Pakhuis Opslag Almelo - 9,5
 5. TFulfillment Solutions (TFS) Rijen - 9,1
 6. Orange Shippings & Logistics B.V. Rotterdam - 9,1
 7. Logitrex Cargo Solutions Hardenberg - 9,0
 8. Pakhuis Opslag Hengelo - 9,0
 9. Unie Kluis Rotterdam - 9,0
 10. VLGroep Oss - 8,9

Opslagbedrijven gericht op bedrijven

In de top 10 staan een aantal bedrijven die alleen business to business opereren. De diensten worden enkel aangeboden aan andere bedrijven. Het gros van dit soort bedrijven biedt naast (tijdelijke) opslagmogelijkheden voor goederen ook verschillende transportdiensten aan. BF Global Logistics en B.S.I. Shipping International zijn hier een voorbeeld van en dat zou misschien weleens de reden kunnen zijn voor de hoge beoordeling die zij krijgen. Klanten zijn niets dan lovend over beide bedrijven, en spreken van "absolute top service" en "perfect bedrijf".

Opslagbedrijven gericht op particulieren

Een aantal bedrijven in de top 10 opereert wat kleinschaliger en biedt opslagruimte voor zowel (kleine) bedrijven als particulieren aan. Boxie24 Opslag uit Duivendrecht wordt het best beoordeeld door consumenten en dit is wellicht te wijten aan de uitgebreide service die dit bedrijf levert. Boxie24 Opslag haalt namelijk alle goederen die gestald moeten worden op bij de consument of het bedrijf en brengt deze na beëindiging van het huurcontract ook weer terug. Klanten noemen als pluspunten van dit bedrijf dan ook de goede service, klantvriendelijk personeel en respectabele prijzen. Pakhuis Opslag Almelo wordt ook goed beoordeeld en blinken volgens consumenten uit in goede service, betaalbaarheid en nette uitstraling van de opslagunits.

Waar kunt u beter niet op zoek gaan naar een opslagbedrijf?

Uit het overzicht blijkt dat het overgrote deel van de betrouwbare opslagbedrijven te vinden is in de provincie Noord-Brabant of in de stad Rotterdam. Maar waar kunt u beter niet op zoek gaan naar een opslagruimte? In Breda werden meerdere opslagbedrijven slecht beoordeeld door consumenten omdat ze volgens hen geen goede service leveren. Daarnaast waren er ook meerdere bedrijven uit Rotterdam die minder goed uit de bus kwamen, ondanks dat verschillende bedrijven uit deze stad een plaats in de top 10 bemachtigd hebben. Aan te raden is dus om alvorens een beoordelingswebsite zoals Telefoonboek.nl raad te plegen, waardoor u meer inzicht krijgt in de betrouwbaarheid en kwaliteit van een opslagbedrijf of een bedrijf in een andere sector.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!