Wintersportvakantie? Places Antwoordservice!Wintersportvakantie? Places Antwoordservice!

Met een gerust hart op wintersportvakantie? Places Antwoordservice!

Een eigen zaak hebben kan een tijd en energieverslindende bezigheid zijn. Logisch dat u soms een paar dagen wilt ontladen, bijvoorbeeld door een weekend of midweek op de lange latten te gaan staan ergens in een besneeuwd berggebied. Niet alle ondernemers hebben de luxe van een groot personeelsbestand, waarmee een tijdelijk vertrek naar een winters oord goed op te vangen is. Wanneer u geen of maar enkele werknemers in dienst heeft, kan het zo zijn dat u ervoor kiest de zaak tijdelijk te sluiten. Natuurlijk betekent dat ook een hoop gemiste telefoontjes, maar daar kunt u makkelijk iets aan doen: schakel Places Antwoordservice in!

24 uur per dag bereikbaar

Wanneer u gebruik maakt van Places Antwoordservice mist u geen enkel telefoontje neer. Onze medewerkers staan 24 uur per dag paraat om uw gemiste telefoontjes aan te nemen. Zij nemen de boodschap aan en mailen u vervolgens de gemaakte notities. Zo kunt u met een gerust hart op wintersportvakantie gaan en mist u nooit meer een klant!

Wintersport

En hoe goed bereikbaar bedrijven in de categorie "wintersport" zelf zijn? Uitstekend zelfs. Slechts twee van de 186 ondervraagde bedrijven waren meer dan drie keer niet bereikbaar. Niets staat een goede wintersportvakantie nog in de weg dus!

Nooit meer een telefoontje missen? Places Antwoordservice biedt u optimale bereikbaarheid voor de scherpste prijs. Kijk voor meer informatie op places.nl/antwoordservice.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek